Hotpoint XH8 T2O XZH - Виж цената

Ревю на Hotpoint XH8 T2O XZH

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Hotpoint XH8 T2O XZH

Обичате ли прясната, вкусна и свежа храна? Искате ли нов домашен охладителен уред, който да съхранява вашите любими хранителни продукти при оптимално добри условия? Ние имаме точния продукт за вас! Хладилник Hotpoint XH8 T2O XZH с енергиен клас А++, технология Full No Frost и множество допълнителни технологии, ще осигури най-добрите температурни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти, за да им се наслаждавате по всяко време!

Hotpoint XH8 T2O XZHВиж цената за днес

Hotpoint XH8 T2O XZH Review

EcoTech – уредите, обозначени с този знак, гарантират както тяхната ефективна работа, така и тяхната енергономичност. Избирайки този уред, вие получавате висока ефективност на базата на минимални разходи за електроенергия.

Hotpoint въвежда нова гама от хладилници за удължаване на качеството на храните, както в първия ден. Множество сложни технологии, позволяващи организиране на вътрешното пространство, в зависимост от специфичните нужди.

Виж още: Ревю на Liebherr CNEL 4313

Дизайн

Дизайнът на уреда и ултрамодерен и стилен. Вдъхновен от последните модни тенденции при дизайна на домашни електроуреди, той е решен в сребрист цвят.

Размери

Хладилникът е с размери от 60 х 72 х 189 см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 340 л и изключително ниски нива на шум от 38 dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 271 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, той разполага с възможност за автономна работа без ток до 17 ч.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 235 л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 105 л и е с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 10 кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество на вашите хранителни продукти и искате те да бъдат съхранявани при възможно най-добрите температурни условия, то хладилник Hotpoint XH8 T2O XZH е точният избор за вас. Той ще осигури перфектните температурни и хигиенни условия за съхранението на вашите храни, като ще ги запази вкусни, свежи и качествени за дълъг период от време. Осигурете вкусна и прясна храна за вас и цялото ви семейство, с помощта на този нов хладилник!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password