Hotpoint XH8 T2I W - Виж цената

Ревю на Hotpoint XH8 T2I W

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Hotpoint XH8 T2I W 

Искате ли нов хладилен уред, който ще осигури перфектните условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти? Държите ли на високото качество на вашите храни и искате ли те да бъдат свежи, качествени и вкусни за по-дълго време? Ако е така, то ние имаме точният уред за вас! Хладилник с фризер Hotpoint XH8 T2I W с енергиен клас А++ и интегрирани някои от най-модерните функции при охладителните системи, той ще осигури най-добрите условия за перфектното съхранение на вашите продукти!

Hotpoint XH8 T2I WВиж цената за днес

Hotpoint XH8 T2I W Review

High Definition – Висококачественото охлаждане: не само осигурява съхранението на храна, но и идеалната атмосфера за запазване на пресни и естествени храни. Активната технология за кислород поддържа пресни храни от първия ден до девет дни, като предотвратява образуването на бактерии до 90% и неприятните миризми до 70%.

EcoTech – уредите, обозначени с този знак, гарантират както тяхната ефективна работа, така и тяхната енергономичност. Избирайки този уред, вие получавате висока ефективност на базата на минимални разходи за електроенергия.

Ultra Fresh Crisper – отделение, специално предназначено за съхранението на вашите любими плодове и зеленчуци. Чрез постоянен контрол на нивото на влагата и температурата в това отделение, вашите любими пресни плодове, зеленчуци или билки, се запазват свежи и качествени за максимално дълго време.

Total No Frost – тази система, осигурява бързото стабилизаране на температурата във вашия уред, след всяко отваряне на вратата на хладилника, като по този начин упражнява постоянен контрол върху температурата, за да се запази максимално охлаждането.

Dual LED Lighting – Осигурява оптимално осветление без зареждане на сметката с електричество. Икономическо осветление и ефективност.

3 IN 1 ZONE – едно чекмедже, разполагащо с 3 функции – Super cool+, Chill mode и Safe defrost. По този начин вие можете да съхранявате всички видове хранителни продукти, като запазвате тяхното перфектно качество и същевременно се предотвратява появата на микроби.

Виж още: Ревю на Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

Дизайн

Хладилник с фризер Hotpoint XH8 T2I W разполага с изключително модерен дизайн. Решен в класически бял цвят, този хладилен уред би паснал идеално във всяка модерно обзаведена кухня. Изчистеният интерфейс на хладилника е перфектния завършек на неговата стилна визия.

Размери

Размерите на този охладителен уред са 60 х 68 х 189см., като това го прави удобен и практичен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични кухни. Реверсивните му врати, които позволяват да променяте посоката им на отваряне, допринасят за удобство и комфорт при монтирането на вашия уред, като той може да бъде поставен навсякъде във вашата кухня, спрямо наличното пространство, с което разполагате.

Технически характеристики

Хладилник с фризер Hotpoint XH8 T2I W разполага с енергиен клас А++, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. С годишна консумация на електроенергия от едва 273kWh, той гарантирано ще намали сметките ви за битови разходи. Освен много ефективен, хладилник с фризер Hotpoint XH8 T2I W е и много тих при своята работа. С ниво на шум от едва 38 dB, той е подходящ за поставяне в помещения, в които кухнята и хола са събрани в едно общо, голямо помещение, като гарантирано няма да смущава вашето спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 235л както и с 3 рафта от закалено стъкло. Автоматичната система за размразяване ще предотврати образуването на скреж в уреда, като по този начин ще запази свежестта на съхраняваните храни и същевременно ще улесни неговото почистване.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 105л. като разполага с 3 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни. Капацитетът на замразяване на това отделение е 10кг за 24ч., като това гарантира бързото и ефикасно замразяване на голямо количество хранителни продукти и по този начин предотвратява тяхното разваляне.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Hotpoint XH8 T2I W е нов, стилен охладителен уред, който разполага с висока ефективност при своята работа както и с интегрирани някои от най-модерните технологии при охладителните системи. С големия си капацитет на обем, той ще запази големи количества от вашите любими хранителни продукти, свежи, качествени и вкусни. Наслаждавайте се на винаги прясна храна и гответе с удоволствие любимите ястия на вашето семейство само с най-висококачествени продукти с помощта на хладилник с фризер Hotpoint XH8 T2I W!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password