Hotpoint SXBHAE924WD - Виж цената

Ревю на Hotpoint SXBHAE924WD

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Hotpoint SXBHAE924WD 

Искате ли нов хладилник, който да осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти? Държите ли те да остават качествени и вкусни за по-дълъг период от време? Ние имаме точния продукт за вас! Двукрилен хладилник Side by side Hotpoint SXBHAE924WD с енергиен клас А+ и множество допълнителни функции, ще създаде оптимално добри температурни условия за съхранението на вашите любими храни за по-дълго време, а за вас ще остане единствено удоволствието от тяхната консумация!

Hotpoint SXBHAE924WDВиж цената за днес

Hotpoint SXBHAE924WD Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Super Freezing – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо. Уреди с функция Super-freeze автоматично изключват функцията веднага след достигане на желаната температура. Това предотвратява загубата на енергия.

NoFrost – Тази технология предотвратява образуването на големи количества лед във фризера или на скреж в хладилника. Това подпомага както запазването на качеството на вашите хранителни продукти, както и лесното и бързо почистване на вашия домашен електроуред.

Виж още: Ревю на Beko GN163122X

Дизайн

Дизайнът на този хладилник е изключително модерен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би паснал идеално във всяка модерна и стилно обзаведена кухня. Вграденият LCD дисплей в предната част на уреда, придава перфектен завършек на стилната му визия.

Размери

Двукрилен хладилник Side by side Hotpoint SXBHAE924WD е с размери от 90 х 75 х 176см. Това го прави подходящ за поставяне в както в по-големие и по-просторни кухни, така и в по-малките и по-практични помещения. Ниските му нива на шум от едва 47dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Технически характеристики

С общ брутен обем от внушителните 515л. този уред ще съхрани по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. Годишната енергийна консумация от 445kWh, гарантирано ще намаливашите разходи за битови сметки. Климатичният клас, към който спада този уред е N-ST.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 335л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло. Това позволява както съхранението от по-голямо количество храни, така и съхранението на по-големи и по-обемисти хранителни продукти. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 180л, което позволява да съхранявате по-големи количества от вашите любими замразени хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 10кг. той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Двукрилен хладилник Side by side Hotpoint SXBHAE924WD с множеството си модерни технологии и висока ефективност на работа, ще осигури оптимално добри условия за съхраняването на вашите любими храни, като ще ги запази качествени и свежи за по-дълго време. Наслаждавайте се на вкусни ястия, приготвени само с най-висококачествени хранителни продукти, благодарение на Side by side Hotpoint SXBHAE924WD!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password