Ревю на Hotpoint HSFO3T235WCX

Hotpoint HSFO3T235WCX

Съдомиялните машини са много полезни за всеки домакин, защото спестяват време и усилия при почистването на съдове. В това ревю ще разгледаме съдомиялната машина Hotpoint LTF11M132C за да видим какви функции и качества предлага.

Hotpoint HSFO3T235WCX

Виж цената за днес

Hotpoint HSFO3T235WCX: Характеристики, функции и технологии

Hotpoint LTF11M132C е съдомиялна машина, която разполага с 10 комплекта за почистване на големи количества съдове. Тя има вградени 9 програми за почистване, които могат да бъдат избрани според нуждите на потребителя. Също така, съдомиялната машина разполага и с функци Zone Wash , по-ефтивно и дълбоко почистване на всички зони на съдовете.

Hotpoint LTF11M132C има клас D по енергийна ефективност, което я прави енергоспестяваща и икономична за употреба. Тя е съвместима с енергийни етикети и има годишна енергийна консумация от 189 kWh и консумация на енергия от 67 kWh за 100 измивания. Консумацията на вода е също много икономична, със среден разход на вода за година от 2520 литра и консумация на вода от 9 литра на цикъл.

Съдомиялната машина е с размери 85 cm височина, 45 cm ширина и 59 cm дълбочина и тегло 41.5 кг. Тя има вградена защита от протичане, индикатор за оставащо време, заключване за деца и ниво на шум от 45 dB, което я прави тиха при работа. Изработена е от инокс, което я прави издръжлива и лесна за почистване.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Hotpoint HSFO3T235WCX: Мнение за продукта

Hotpoint LTF11M132C е една отлична съдомиялна машина, която може да почиства големи количества съдове с лекота и да ги остави перфектно чисти. Тя разполага с много полезни функции. Освен това, тя е и енергоефективна и икономична за употреба. Уредът е много добър избор за всеки, който търси качествена и ефективна съдомиялна машина. Със сигурност бихме я препоръчали за употреба в домакинството.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo