Hotpoint HIO 3T1239 W - Виж цената

Ревю на Hotpoint HIO 3T1239 W

Ревюта Съдомиялни
8.5

Рейтинг

Hotpoint HIO 3T1239 W 

Искате ли ефективен домашен уред, който да се грижи както за ослепителната чистота на вашите съдове, така и за материала от който са направени те? Съдомиялна Съдомиялна за вграждане Hotpoint HIO 3T1239 W е нова, модерна съдомиялна машина, с енергиен клас А++ и 9 измиващи програми. Тя ще се превърне във вашия верен кухненски помощник и ще се погрижи за ослепителния блясък на вашите съдове, а вие ще спестите време, усилия и ресурси.

Hotpoint HIO 3T1239 WВиж цената за днес

Hotpoint HIO 3T1239 W Review

DUAL SPACE – тази система ви позволява да използвате оптимално капацитета на долното отделение, като можете да поставяте и по-големи и по-обемисти съдове безпроблемно.

Програма Био/Еко – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Стандартна програма, която е най-ефективна по отношение на комбинираната консумация на енергия и вода.

Normal – тази програма е предназначена за нормално замърсени съдове. Измиващият цикъл при тази програма продължава 2 часа.

Intensive – Интензивна: програма за много силно замърсени съдове с продължителност 2 часа и 30 минути.

Виж още: Ревю на Electrolux ESF4202LOW

Дизайн

Дизайнът на този уред е модерен и стилен . Решена в класически бял цвят, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, незаивисмо от стила на нейното обзавеждане. Контролните бутони са поставени във вътрешната част на рамката на вратата, която е решена в светло сив цвят, така че интерфейсът на съдомиялната машина е напълно изчистен.

Характеристики

Съдомиялна за вграждане Hotpoint HIO 3T1239 W разполага с практични и удобни размери, които я правят перфектна за вграждане както в по-големите, така и в по-малките стандартни кухни. Тя разполага с изключително голям капацитет, който позволява измиването на 14 комплекта съдове. Тази съдомиялна машина е с енергиен клас А++, което гарантира изключително ниския разход на консумативи, а именно – 265kWh разход на електроенергия на година и едва 2660л. разход на вода на година. Също така, този уред разполага с изключително ниски нива на шум от едва 39dB, което прави съдомиялната изключително подходяща за тези от вас, които разполагат с кухня и хол в едно общо пространство, като гранатирано няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове, възпроизвеждани при нейната работа. Във вътрешността си тя разполага с кошница за прибори.

Функции

Съдомиялна за вграждане Hotpoint HIO 3T1239 W разполага с богат набор от функции. Опцията за защита против наводнение помага в случай повреда във вашата съдомиялна и преливане на водата, системата за безопасност автоматично ще изключи захранването на вода към маркуча и машината, а помпата ще изпомпва останалата вода от съдомиялната машина в маркуча за източване. По този начин, съдомиялната машина може да бъде оставена да работи през нощта или докато никой не е вкъщи, без притеснения от наводнение. Допълнителните функции, с които разполага съдомиялната машина са: Опция за полузареждане, Kids control, Нормална програма, Интензивна програма, Програма Био/Еко, Показател сол и др.

Нашето мнение за продукта

Съдомиялна за вграждане Hotpoint HIO 3T1239 W е нова, модерна съдомиялна машина, която ще се погрижи за кристалната чистота и ослепителен блясък на вашите съдове. С различните си измиващи програми, тя ще се погрижи както за слабо замърсените ви съдове, изработени от фини материали като чаши за вино, така и за силно замърсените ви съдове като тави, тенджери и тигани с тефлоново покритие. Кажете „край” на часовете прекарани пред мивката у дома, и оставете вашата нова Съдомиялна за вграждане Hotpoint HIO 3T1239 W да се погрижи за чистотата и кристалния блясък на вашите съдове.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password