Ревю на Hotpoint HFC3C41CWX

Hotpoint HFC3C41CWX

Днес ще направим ревю на съдомиялната Hotpoint HFC3C41CWX. Тази съдомиялна е направена от един от най-известните производители на електроуреди в света – Hotpoint. Ние ще разгледаме предимствата и недостатъците на тази съдомиялна, както и как се справя с основните функции на една съдомиялна.

Hotpoint HFC3C41CWX

Виж цената за днес

Hotpoint HFC3C41CWX: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната Hotpoint HFC3C41CWX е изключително функционална и ефективна машина, която има капацитет от 14 комплекта, което я прави подходяща за големи домакинства. Това означава, че можете да почистите голямо количество посуда за едно измиване.

Тя разполага с 9 програми, които включват автоматична програма, хигиенично почистване и 3D Zone Wash. 3D Zone Wash е иновативна функция, която позволява по-добро разпределение на водата и по-добро почистване на посудата. Това е възможно благодарение на третия съд за посуда, който се намира в горната част на машината.

Системата ActivEco на тази съдомиялна позволява по-ниска консумация на вода и енергия, като все пак запазва високо качество на почистване. Инверторният мотор осигурява тиха работа и по-малко вибрации, което я прави подходяща за всекидневна употреба.

Flexi Load и Aquastop са допълнителни функции, които улесняват употребата на машината и осигуряват по-голяма защита от изтичане на вода. Също така, съдомиялната разполага с метално вътрешно покритие, което я прави здрава и устойчива на износване.

Съдомиялната HotpointFC3C41CWX е клас С по енергийна ефективност, като консумацията на вода е само 9.5 литра на цикъл. ActiveDry и отложен старт са допълнителни функции, които правят машината още по-удобна за употреба. Индикаторите за ниво на изплакване и презареждане със сол също са полезни функции, които улесняват поддръжката на машината.

Съдомиялната разполага с кос за прибори, възможност за планиране на стартирането и подвижен горен рафт, които улесняват поставянето на посудата в машината. Индикаторът за ниво на изплакване ви информира, дали има нужда от допълнително изплакване на посудата.

Съдомиялната има ниво на шум от 41 dB, което я прави тиха и подходяща за употреба в домашни условия. Годишната й енергийна консумация е 214 kWh, като консумацията на енергия за 100 измивания е 75 kWh. Енергийната консумация на цикъл е 6 kWh.

Средният разход на вода за година е 2660 литра, а консумацията на вода на цикъл е 9.5 литра. Това е много ефективна съдомиялна, която позволява да се спестят ресурси.

Относно размерите, съдомиялната има височина 85 см, ширина 60 см и дълбочина 59 см. Дължината на маркуча е 155 см, а дължината на кабела е 130 см. Теглото на уреда е 47 кг. Тези размери правят съдомиялната подходяща за поставяне във всеки дом.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Hotpoint HFC3C41CWX: Мнение за продукта

Съдомиялната Hotpoint HFC3C41CWX има много предимства. Тя е ефективна, бърза и лесна за употреба. Тази съдомиялна е подходяща за малки и големи домакинства, като предлага множество опции за настройка на програмите, които може да изберете. Също така, тя е изключително енергоефективна, което е много важно в нашата екологично осъзната епоха. Недостатъците на тази съдомиялна са минимални и не могат да се сравнят с нейните много положителни качества. В крайна сметка, съдомиялната Hotpoint HFC3C41CWX е страхотна инвестиция за всеки дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo