Hotpoint ENBLH19211FW - Виж цената

Ревю на Hotpoint ENBLH19211FW

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Hotpoint ENBLH19211FW 

Обичате ли прясната, вкусна и свежа храна? Искате ли нов домашен охладителен уред, който да съхранява вашите любими хранителни продукти при оптимално добри условия? Ние имаме точния продукт за вас! Хладилник с фризер Hotpoint ENBLH19211FW с енергиен клас А+, технология Full No Frost и множество допълнителни технологии, ще осигури най-добрите температурни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти, за да им се наслаждавате по всяко време!

Виж цената за днес

Hotpoint ENBLH19211FW Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Hygiene Advance– хладилниците на Hotpoint, разполагат с иновативно перманентно покритие във вътрепната си част, като то предотвратява образуването на мухъл, бактерии и микроби във втрешността на вашия уред. Осигурете перфектните хигиенни условия за съхранението на вашите любими храни.

Супер замразяване – фризерът разполага с възможността на замразяване на големи количества храна за изключително кратък период от време. Това гарантира максималното запазване на качеството на вашитя хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Daewoo RN-340W

Дизайн

Дизайнът на уреда е класически. Решен в бял цвят с гланцирано покритие, той ще пасне перфектно във всяка стилна и модерно обзаведена кухня.

Размери

Хладилникът е с размери от 70 х 71.5 х 195.5см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 450л и изключително ниски нива на шум от 43dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 418 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, той разполага с възможност за автономна работа без ток до 19ч. и спада към климатичен клас SN-N-ST-T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 302л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 2 рафта от закалено стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 148л и е с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 18кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество на вашите хранителни продукти и искате те да бъдат съхранявани при възможно най-добрите температурни условия, то Hotpoint ENBLH19211FW е точният избор за вас. Той ще осигури перфектните температурни и хигиенни условия за съхранението на вашите храни, като ще ги запази вкусни, свежи и качествени за дълъг период от време!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password