Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EU - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EU

Перални Ревюта
8

Рейтинг

Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EU 

Държите ли на перфектното качество на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат винаги искрящо чисти, със свеж аромат и запазени наситени цветове? Ние имаме точният продукт за вас! Пералня Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EU с енергиен клас А+++ и интегрирани някои от най-иновативните технологии при пералните машини ще почисти дори най-упоритите петна от вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи за запазването на тяхното качество, мекота и наситени цветове.

Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EUВиж цената за днес

Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EU Review

Woolmark Platinum Care – създадена, специално, за да се грижи за вашите вълнени дрехи тази технология ви позволява те да бъдат изпрани в дълбочина, а тяхната материя да се запази мека и качествена, както в първия ден на тяхното закупуване.

Програма против алергии – тази програма е особено подходяща, когато перете бебешки, имате чувствителна кожа или кожни алергии. Замърсяванията и алергените от вашите дрехи, се премахват на няколко етапа – първоначално загряване на водата и поддържането на температура от 60°C по време на изпиращия цикъл.

Baby Care – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните бебешки дрешки. Тя запазва качеството на материите и изключителната мекота на специфичните тъкани на дрехите, така че те да не предизвикат раздразнения по нежната кожа на вашите деца.

Ecotech – електрическите уреди, обозначени със символа EcoTech, отговарят на най-високите стандарти за енергийна ефективност, като ви гарантират максимално качество при своята работа, за сметка на минимални разходи.

Виж още: Ревю на Samsung WW80K44305X/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна в класическо черно, обгръщаща люка на барабана и интегрираният контролен дисплей, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EU разполага с изключително удобни и практични размери от 59.5 х 60.5 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 83dB при центрофуга и 54dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 157 kWh и на вода от 10880л, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EU разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са: Отложен старт, Регулатор на оборотите, Защита от деца, Система за откриване на пяна. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като High Definition, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – пералня Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EU има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми като Бель, Вълна, Смесена, Паму,к Антиалергична, Детско пране – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн и множество интегрирани модерни функции, пералня Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EU е идеалното решение за тези от вас, които държат на безупречната си визия във всеки момент от своето ежедневие. Независимо от вида на материите на вашите любими облекла, тази пералня машина ще почисти дори най-упоритите петна, като същевременно ще запази качеството както на техните материи, така и на богатите им и наситени цветове. Пералня Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EU със сигурност ще се превърне във вашия най-добър приятел в борбата с упоритите петна!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password