Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU

Перални Ревюта
9

Рейтинг

Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU 

Държите ли на перфектното качество на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат винаги искрящо чисти, със свеж аромат и запазени наситени цветове? Ние имаме точният продукт за вас! Пералня Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU с енергиен клас А+++ и интегрирани някои от най-иновативните технологии при пералните машини ще почисти дори най-упоритите петна от вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи за запазването на тяхното качество, мекота и наситени цветове.

Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EUВиж цената за днес

Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU Review

Direct Injection – благодарение на тази иновативна технология, водата и перилният ви препарат се смесват веднага след стартирането на изпиращата програма на вашата пералня машина. По този начин се образува пяна, която е с до 60% по-ефективна при почистването на най-упоритите петна, в сравнение с обикновените перални машини.

Woolmark Platinum Care – създадена, специално, за да се грижи за вашите вълнени дрехи тази технология ви позволява те да бъдат изпрани в дълбочина, а тяхната материя да се запази мека и качествена, както в първия ден на тяхното закупуване.

Програма против алергии – тази програма е особено подходяща, когато перете бебешки, имате чувствителна кожа или кожни алергии. Замърсяванията и алергените от вашите дрехи, се премахват на няколко етапа – първоначално загряване на водата и поддържането на температура от 60°C по време на изпиращия цикъл.

Baby Care – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните бебешки дрешки. Тя запазва качеството на материите и изключителната мекота на специфичните тъкани на дрехите, така че те да не предизвикат раздразнения по нежната кожа на вашите деца.

Ecotech – електрическите уреди, обозначени със символа EcoTech, отговарят на най-високите стандарти за енергийна ефективност, като ви гарантират максимално качество при своята работа, за сметка на минимални разходи.

Виж още: Ревю на Beko WTV8734XS0

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна в класическо черно, обгръщаща люка на барабана и интегрираният контролен дисплей, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU разполага с изключително удобни и практични размери от 60.5 х 59.5 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1600об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 78dB при центрофуга и 56dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 205 kWh и на вода от 12 848л, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са: Бутон Старт/Стоп, Регулатор на оборотите, Super Wash. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Direct Injection, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – пералня Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми като Памук, Бързо пране, Антиалергична, Петна, Бельо, Тъмни цветове – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн и множество интегрирани модерни функции, Пералня Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU е идеалното решение за тези от вас, които държат на безупречната си визия във всеки момент от своето ежедневие. Независимо от вида на материите на вашите любими облекла, тази пералня машина ще почисти дори най-упоритите петна, като същевременно ще запази качеството както на техните материи, така и на богатите им и наситени цветове. Пералня Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU със сигурност ще се превърне във вашия най-добър приятел в борбата с упоритите петна!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password