Hotpoint-Ariston FMSG 623B - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston FMSG 623B

Перални Ревюта
7.8

Рейтинг

Hotpoint-Ariston FMSG 623B 

Днес ще ви представим пералнята, която получи много добри отзиви от тези, които я купиха. Това е Hotpoint-Ariston FMSG 623B,  с тънък дизайн и капацитет на товаримост от 6кг. Този нов, практичен и стилен продукт, сега е наличен на ексклузивната цена. Какво ни предлага Пералня FMSG 623B, за скромната сума, на която се предлага, разберете в нашето ревю:

FMSG 623B

Виж цената за днес

Hotpoint-Ariston FMSG 623B Review

High Definition – ефективно изпира вашите дрехи, като в същото време ви гарантира запазването на качеството на техните материи.

Система против петна – системата против петна на Hotpoint, гарантирано премахва над 20 от най-упоритите и разпространени петна по вашите дрехи.

Hydro Thermal – иновативна функция, която изпира вашите цветни дрехи, като се грижи за запазването на наситените им и дълготрайни цветове.

Anti-stain – нова технология, премахваща най-упоритите ежедневни петна, като регулира използването на количеството вода както и нивото на температурата, за да се гарантира изпирането на вашите дрехи в дълбочина от една страна и  най-качествена грижа към тъканите от друга.

Ecotech – уредите, обозначени с този отличителен знак, отговарят на най-високите стандарти за енергийна ефективност, като гарантират максимално качество на работа с минимален разход на ресурси на вода и електроенергия

Hotpoint FMSG 623B е с дълбочина на барабана 42,5 см. Предната част е Hotpoint с ъглово отворено чекмедже за перилни препарати, централен селектор и малък дисплей отдясно.

Белият цвят на кутията е в контраст с вратата, която има матиран нюанс, който напомня за гранит. Поради ниската дълбочина резервоарът не е много голям, но големите елементи (одеяла, дебели якета) ще се впишат нейния капацитет. Този модел има, товароподемност от 6кг. и скорост на центрофугиране 1200об /мин. Той е идеален както за малки, така и за по-големи семейства. Можете да изберете температурата на измиване и скоростта на центрофугиране.

Виж още: РЕВЮ: Пералня със сушилня Indesit Innex XWDE 961480X – Цена и мнения!

Можете също така да зададете определен тип изплакване и график със забавено стартиране. На дисплея имаме цялата информация за времето за измиване и текущия цикъл, както и допълнителни опции. Интересна опция е оптимизирането на прането според степента на замърсяване на дрехите- има 3 опции: нормална, деликатна и интензивна.

Нашето мнение за продукта:

С голям брой програми за изпиране, които покриват всички нужди,  малкия размер, който позволява пералнята да бъде поставена във всяка стая, почистването на дрехите със специална програма и разумна цена, пералнята Hotpoint-Ariston FMSG 623B е отличен избор за всяко домакинство, в което грижата и поддръжката на дрехите, неминуемо са поставени на преден план. Насладете се на чисти, свежи и запазени дрехи във всеки миг от ежедневието си.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Качество - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password