Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW 

Държите ли на висококачествените хранителни продукти? А искате ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри и хигиенни условия? Ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим Хладилник Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW с енергиен клас А+, голям нетен обем и множество допълнителни технологии, той гарантира, че ще запази вашите любими храни свежи, качествени и вкусни за голям период от време!

Виж цената за днес

Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW Review

Hygiene Advance – благодарение на покритието от активни сребърни йони по вътрешните стени на вашия уред, появата на бактерии и мухъл е напълно предотвратена, за да съхранявате вашите хранителни продукти при максимално добри хигиенни условия.

Active Oxygen – тази технлогия предотвратява до 90% развитието на бактерии и до 70% появата на неприятни миризми във вашия уред. Освен това запазва храната свежа и качествена до 9 дни.

Full No Frost – тази система, осигурява бързото стабилизаране на температурата във вашия уред, след всяко отваряне на вратата на хладилника, като по този начин упражнява постоянен контрол върху температурата, за да се запази максимално охлаждането.

Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Beko RCNA340K20XP – Цена и мнения!

Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW

Дизайн

Хладилник Full No Frost Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, този уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Напълно изчистеният дизайн, придава стил и елегантност на уреда.

Размери

Размерите на този охладителен уред са 70 х 75.5 х 195.5см., като това го прави удобен и практичен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични кухни Реверсивните му врати, които позволяват да променяте посоката им на отваряне, спрямо вашите лични нужди, допринасят за удобство и комфорт при поставянето на вашия уред.

Технически характеристики

Хладилник Full No Frost Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW разполага с енергиен клас А+, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. С годишна консумирана електроенергия от едва 418kWh, той гарантирано ще намали в пъти разходите ви за електроенергия. В допълнение, с технологията Full NoFrost, образуването на лед във фризера и на скреж в хладилника е предотвратено. С ниските си нива на шум от едва 43dB, той е особено подходящ за тези от вас, които разполага с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 302л както и с 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти, а автоматичната система за размразяване ще предотврати образуването на скреж в уреда.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 148л. като разполага с 3 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни. Неговата система за размразяване също е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вашето фризерно отделение. С капацитета си на замразяване от 18кг за 24ч., той ще замрази юбимите ви храни бързо и ефикасно като по този начин ще предотврати тяхното разваляне.

Нашето мнение за продукта:

Този хладилник от Hotpoint-Ariston е изключително ефективен и модерен уред! Той ще създаде оптимално добри температурни условия за съхранението на вашите любими храни, като същевременно ще създаде перфектни хигиенни условия, за да запазят свежестта и качеството си! Наслаждавайте се на винаги пресни и свежи хранителни продукти, с помощта на хладилник Hotpoint-Ariston ENBLH19221FW.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password