Hotpoint-Ariston E4DAABC - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston E4DAABC

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Hotpoint-Ariston E4DAABC 

Обичате ли прясната, вкусна и свежа храна? Искате ли нов домашен охладителен уред, който да съхранява вашите любими хранителни продукти при оптимално добри условия? Ние имаме точния продукт за вас! Хладилник Hotpoint-Ariston E4DAABC с енергиен клас А+, технология No Frost и множество допълнителни технологии, ще осигури най-добрите температурни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти, за да им се наслаждавате по всяко време!

Hotpoint-Ariston E4DAABCВиж цената за днес

Hotpoint-Ariston E4DAABC Review

Хигиенен контрол – хладилниците на Hotpoint, разполагат с иновативно перманентно покритие във вътрепната си част, като то предотвратява образуването на мухъл, бактерии и микроби във втрешността на вашия уред. Осигурете перфектните хигиенни условия за съхранението на вашите любими храни.

EcoTech – уредите, обозначени с този знак, гарантират както тяхната ефективна работа, така и тяхната енергономичност. Избирайки този уред, вие получавате висока ефективност на базата на минимални разходи за електроенергия.

Рафт за вино – специален рафт, предназначен за съхранението на вашето любимо питие. Съхранявайте любимите си сортове вино при най-добри температурни условия и им се наслаждавайте в комбинация с вкусна вечеря.

Виж още: Ревю на Liebherr CU 3311

Дизайн

Дизайнът на уреда и ултрамодерен и стилен. Вдъхновен от последните модни тенденции при дизайна на домашни електроуреди, той е решен в класически черен цвят с гланцирано покритие. Дръжките, решени в графитено сиво контрастират перфектно с черния цвят като придават модерен, стилен и изискан завършек на неговата визия.

Размери

Хладилник Hotpoint-Ariston E4DAABC е с размери от 70 х 76 х 195.5см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Стандартното му дясно отваряне, гарантира че той ще пасне идеално във всяка кухня, с практично разположение на електроуредите в нея.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 470л и изключително ниски нива на шум от 42dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 393 kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, той разполага с възможност за автономна работа без ток до 12ч. и спада към климатичен клас N,ST,SN, T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 292л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 6 допълнителни рафта на вратата. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение на вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 110л и е с 2 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате както големи количества от вашите любими замразени храни, така и да поставяте по-големи и по-обемисти хранителни продукти. С големия си капацитет на замразяване от 9кг. за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Ако държите на високото качество на вашите хранителни продукти и искате те да бъдат съхранявани при възможно най-добрите температурни условия, то Хладилник Hotpoint-Ariston E4DAABC е точният избор за вас. Той ще осигури перфектните температурни и хигиенни условия за съхранението на вашите храни, като ще ги запази вкусни, свежи и качествени за дълъг период от време. Осигурете вкусна и прясна храна за вас и цялото ви семейство, с помощта на хладилник Hotpoint-Ariston E4DAABC!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Храрактеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password