Hotpoint-Ariston AQD970D49 - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston AQD970D49

Перални Ревюта
8.7

Рейтинг

Hotpoint-Ariston AQD970D49 

Трябва ви нова пералня машина, но големият избор от продукти на пазара ви обърква? Чудите се коя ще бъде най-добрата инвестиция на вашите средства? Вие питате – ние ви отговаряме – Пералня със сушилня Hotpoint-Ariston AQD970D49С капацитет на обем от 9кг. при пране и 7кг. при сушене, енергиен клас А, 16 програми за изпиране и грижа за вашите дрехи, Hotpoint-Ariston AQD970D49, ще бъде вашия верен съюзник в борбата с упоритите петна. Неминуемо високото качество идва и с малко по-висока цена. Този продукт е наличен за сумата около 1400 лева, но ви гарантираме, че тази покупка си струва всеки инвестиран лев. Защо? Вижте!

Hotpoint-Ariston AQD970D49

Виж цената за днес

Hotpoint-Ariston AQD970D49 Review

Програма за вълна Woolmark Platinum Care – Благодарение на тази функция, триенето на тъканите вече е в историята, като така се гарантира запазването на мекотата и качеството на дрехите, дори след множество изпирания.

Програма Бебе – създателите на пералнята машина Hotpoint-Ariston AQD970D49, са помислили и за тези от вас, които имат малки съкровища в дома си. Програмата за пране на бебешки дрешки, е предназначена за най-деликатните тъкани, като премахва упоритите петна, дори при изпиране на едва 40°. При прането се запазва мекотата на бебепките дрехи, за да се запази комфорта на допира от материята с деликатната бебешка кожа.

Програма за коприна и завеси – за най-изисканите и добри домакини, тази програма ви дава възможност да изперете ефективно деликатни материи като коприна, например, без никаква опасност от засягане на качеството на вашите текстилни изделия. Благодарение на бавното и механично движение на барабана, търкането на тъканите е сведено до минимум, а вашите дрехи запазват своето качество и искряща чистота.

Лесно гладене – благодарение на тази опция, тъканите запазват своята мекота и гладенето е по-лесно от всякога. Забравете упоритите гънки по твърдите материи и гладете любимите си дрехи само с едно движение на ютията.

Пералнята със сушилня е перфектна във всяко отношение. В това число и с перфектния си дизайн. Със стилен бял цвят, съчетан с цифров дисплей, те се грижат за вашите любими дрехи, като освен, че ги изпират до блясък, така и гарантират запазването на техните цветове, тъкани и мекота.  С ниво на шума от 61dB, тази пералня машина със сушилня е изключително тиха, като ви гарантира перфектна работа без да нарушава времето, което сте си отделили за почивка у дома.

С капацитет на зареждане от 9кг. и скорост на вътрене от 1400rpm., тя гарантира перфектното и качествено изпиране на вашите текстилни изделия. Заключващата се врата, гарантира комфорт и сигурност във вашия дом, особено ако сте от семействата, които имат малки деца у дома. Размерите и от 60х85см., я правят практична и удобна за поставяне във вашата баня или кухня, без да се заема много от наличното ви пространство.

Виж още: РЕВЮ: Пералня със сушилня Indesit Innex XWDA 751480X – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта

Стилна, практична, изключително ефективна, пералня със сушилня Hotpoint-Ariston AQD970D49, е подходяща за всяко домакинство. С големия си капацитет на зареждане и грижа за тъканите, тя ви дава възможност да изпирате всички текстилни изделия във вашия дом до искряща чистота, без да се притеснявате от повреждането на техните материи. Ако сте от домакинствата в които качеството се цени във всеки аспект и не правите компромис при поддръжката на вашия гардероб, то този продукт е идеалният помощник във вашето домакинство. 

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Качество - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password