Hotpoint-Ariston AQC94F5T/Z1 - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston AQC94F5T/Z1

Ревюта Сушилни
8.3

Рейтинг

Hotpoint-Ariston AQC94F5T/Z1 

Омръзна ли ви да чакате с дни, за да може прането ви да бъде идеално сухо и готово за носене? Искате ли нов, изключително ефективен уред, който да изсушава вапшите дрехи за броени минути? Имате го! Сушилня Hotpoint-Ariston AQC94F5T/Z1 с капацитет на зареждане от 9кг., 16 различни програми и интегрирани някои от най-модерните технологии, тази сушилня гарантирано ще изсуши бързо и ефективно вашите дрехи!

Hotpoint-Ariston AQC94F5T/Z1Виж цената за днес

Hotpoint-Ariston AQC94F5T/Z1 Review

Soft Dry Technology – тази технология е създадена за максимална защита на тъканите на вашите облекла, както и на богатите им цветове. Тя изсушава дрехите на по-ниски температури, за да запази дрехите ви качествени,като в първия ден на тяхното закупуване.

ANTI ALLERGY – тази програма е специално създадена за тези от вас, които имат нежна и чувствителна кожа. Тя премахва полени, бактерии, акри и микроби, образуващи се в тъканите на вашите дрехи, като по този начин се грижи за деликатната ви кожа и предотвратява появата на раздразнения или алергии.

Crease Care – тази технология предотвратява образуването на гънки по вашите дрехи в процеса на тяхното изсушаване, като периодично върти дрехите без топлина и е особено полезна за тези от вас, които нямат възможността да извадят дрехите си от пералнята, ведага след приключването на изсушаващия цикъл.

Refresh Programme – тази програма трае едва 20 минути и е изключително подходяща, ако искате само да освежите вашите дрехи, като използва само студен въздух.

Плюшени играчки – тази програма е специално предназначена за изсушаване на плюшени играчки. Благодарение на ниската температура на сушене и плавните действия на барабана, прахта и алергените от плюшените играчки са напълно отстранени, а техният блясък и пухкавина са напълно запазени.

Виж още: Ревю на Samsung DV70M5020QW/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантния черен дигитален дисплей, поставен в предната част на уреда, както и черната рамка, обгръщаща люлка на барабана са перфектният завършек на нейната модерна визия.

Размери

Сушилня Hotpoint-Ariston AQC94F5T/Z1 разполага с изключително удобни и практични размери от 63 х 59.5 х 85 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 48.4кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 68dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с минимален годишен разход на електроенергия, вие гарантирано ще получите максимално качество на изсушаване на базата на минимални разходи за битови сметки.

Програми и Функции и защита

Сушилня Hotpoint-Ariston AQC94F5T/Z1 разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като: Отложен старт, Кондензация, Система за безопасност. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Gold Care Woolmark, Термопомпа и др., гарантират както перфектното изсушаване на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова сушилня. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Сушилня Hotpoint-Ariston AQC94F5T/Z1 има подходяща програма за всички тях. С 16-те си различни програми като Опресняване, Бельо, Дънки, Лесно гладене, Деликатно сушене, Коприна, Вълна – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн, голям капацитет на зареждане и 16 различни функции – това е сушилня Hotpoint-Ariston AQC94F5T/Z1. Тя ще се погрижи за перфектното изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще запази тяхното качество и мекота на материите им, непокътнати. Вече можете да облечете любимите си дрехи, минути след тяхното изпиране, благодарение на новата сушилня Hotpoint-Ariston AQC94F5T/Z1!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password