Hotpoint-Ariston AQ83D29 - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston AQ83D29

22222222 Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Hotpoint-Ariston AQ83D29 

Държите ли на безупречната чистота на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат перфектно изпрани, със свеж аромат и запазено качество на материите? Ако отговорът ви е „да”, то вие сте попаднали на правилното място! Днес ще ви представим Hotpoint-Ariston AQ83D29 с множество иновативни технологии и 12 изпиращи програми. Този уред ще се погрижи за безупречната чистота на вашите дрехи, като същевременно ще запази цветовете им наситени, а материите – качествени и меки.

Hotpoint-Ariston AQ83D29Виж цената за днес

Hotpoint-Ariston AQ83D29 Review

Пералня Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29 е с изключително модерен и иновативен дизайн. Основният цвят на корпуса и е бял, а сиво-сребристата рамка около барабана, чиито дизайн е подсилен от черна рамка, правят вашия домашен уред стилен и изискан, като той би паснал идеално във всяко модерно обзавеждане. Черната дюза има голям диаметър от 42,5см и отвор от 150 градуса, което позволява лесно зареждане дори с по-обемни текстилни изделия или с по-голям капацитет от дрехи.

Hydro Thermal Tech – благодарение на тази функция, в барабана се поддържа постоянна температура, като по този начин цветовете на вашите дрехи се запазват богати и наситени, без избелявания за по-дълъг период от време.

Massaging Waves – вашите дрехи от фини материи ще бъдат перфектно изпрани, като иновативният дизайн на барабана, създава „масажни вълни”, като по този начин предпазва от повреда на качеството вашите дрехи от най-нежни материи.

Anti Allergenic – тази технология е специално създадена за изпирането на деликатните бебешки дрешки или за тези от вас, които имат чувствителна кожа. Постоянното поддържане на температурата на водата от 60°C, предотвратява появата на бактерии или микроби във вашите дрехи, като по този начин ви предпазва от появата на кожни раздразнения и алергии.

Контролният панел е много интуитивен и е придружен от икони за избор на програми, а чрез вграденият LED екран, вие ще можете лесно да наблюдавате оставащото време от изпиращия цикъл, градусите и изпиращата програма, на която се почистват вашите дрехи. Размерите на машината са 85×59.5×61.6 см, като това я прави изключително лесна и практична за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, без да заема голяма част от наличното ви пространство.

Виж още: РЕВЮ: Пералня Samsung WW70J5345MW/LE – Цена и мнения!

Пералнята машина е със стандартно предно зареждане, с максимален капацитет на товаримост от 8кг. Следователно, този уред ще улесни изпирането на дрехите на цялото семейство, само с едно зареждане. Кюветата са направена от полипропилен и барабанът е изработен от неръждаема стомана. На техническо ниво пералнята машината има скорост на центрофугиране от 1200об/мин., като това я прави много мощна при своята работа.

Възможността за избор между 12 различни изпиращи програми, които са: Програма за ръчно пране, Коприна, Вълна, Смесена, Памук, Синтетика, Лесно гладене, Дънки, Деликатна, Бебе, Тъмни цветове и Черни дрехи, вие гарантирано ще имате искрящо чисти дрехи със свеж аромат, като в същото време вашата пералня машина ще се погрижи за запазването на качеството на тъканите и цветовете дори на текстилните изделия от най-фините и деликатни материи. Освен много ефектвина, тази пералня машина е и изключително енергономична.

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 е в клас на енергийна ефективност A+++, така че има много ниска консумация на енергия. Годишното потребление на ток е само 196kWh, а годишната консумация на вода е 10666литра. Също така, този уред е много тих при своята работа. С ниво на шум от 80dB при центрофугиране и 51dB при изпране, вече не е необходимо да се притеснявате, че вашето спокойствие ще бъде нарушено от неприятен шум, възпроизвеждан от вашата пералня машина, дори когато тя е в своя работен режим.

Нашето мнение за продукта:

Нова, с иновативен и модерен дизайн и множество изпиращи функции, пералня Hotpoint-Ariston AQ83D29 е идеална за тези от вас, които държат на перфектното качество на изпиране на своите дрехи. С този уред, вие поддържате вашите дрехи с искряща чистота и свеж аромат, като същевременно запазвате техните цветове и качество на материите до максимална степен. Бъдете с винаги ослепителна визия, тази пералня ще се погрижи за пълното премахване дори на най-упоритите петна.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password