Hotpoint-Ariston AQ105D49D - Виж цената

Ревю на Hotpoint-Ariston AQ105D49D

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Hotpoint-Ariston AQ105D49D 

Държите ли на искрящата чистота на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат винаги чисти, със свеж аромат и запазена мекота на материите? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Hotpoint-Ariston AQ105D49D с енергиен клас А+++, 16 различни изпиращи програми и множество модерни технологии, ще се справи в борбата с дори най-упоритите петна, за да бъдете винаги спретнати и стилни, във всеки момент от вашето ежедневие!

Hotpoint-Ariston AQ105D49DВиж цената за днес

Hotpoint-Ariston AQ105D49D Review

Direct Injection – благодарение на тази иновативна технология, водата и перилният ви препарат се смесват веднага след стартирането на изпиращата програма на вашата пералня машина. По този начин се образува пяна, която е с до 60% по-ефективна при почистването на най-упоритите петна, в сравнение с обикновените перални машини.

Ecotech – електрическите уреди, обозначени със символа EcoTech, отговарят на най-високите стандарти за енергийна ефективност, като ви гарантират максимално качество при своята работа, за сметка на минимални разходи.

Програма против алергии – перфектното решение за изпиране на бебешки дрешки или за хора с чувствителна кожа или кожни алергии. Чрез поддържане на постоянна температура от 60 градуса при изпирането на вашите дрехи, мръсотията и алергените са напълно унищожени.

Виж още: Ревю на Whirlpool AWE 55208

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна в класическо черно, обгръщаща люка на барабана и интегрираният контролен дисплей, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Hotpoint-Ariston AQ105D49D разполага с изключително удобни и практични размери от 61.6 х 59.5 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 76dB при центрофуга и 53dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 192 kWh и на вода от 12 971л, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Aqualtis Hotpoint-Ariston Direct Injection AQ105D49D разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са: Регулиране на температурата, Супер тиха, Система за предотвратяване на преливането, Отложен старт, Регулатор на оборотите. Благодарение на системата за предотвратяване на преливането, няма опасност вашата пералня машина да прелее, дори когато е заредена с пране до своя максимален капацитет. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като Ecotech, Direct Injection, High Definition, Care Technology, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – пералня Hotpoint-Ariston AQ105D49D има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми като Деликатни, Вълна, Смесена, Бърза програма, Програма за интензивно изплакване, Памук, Лесно гладене, Ризи, Антиалергична, Бельо, Бяло пране, Тъмни цветове, Тестова програма, Тъмни цветове – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Aqualtis Hotpoint-Ariston Direct Injection AQ105D49D е нова, модерна пералня машина, която ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, независимо от степента на тяхното замърсяване. Благодарение на иновативните си технологии, тя ще запази тъканите на вашите облекла меки и качествени, като същевременно ще предотврати появата на бактерии и микроби в техните материи, за да предотврати нежелани кожни дразнения и алергични реакции. Подарете си стил, качество и комфорт за вашите любими облекла!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password