Ревю на Hotpoint AQD1072D697EU/BN

Hotpoint AQD1072D697EU/BN

AQD1072D697EU/BN е един от най-новите модели на Hotpoint. Тази пералня със сушилня е снабдена с много нови функции и технологии, които правят пералнята много удобна и ефективна за употреба. В това ревю ще се разгледат най-важните характеристики, както и предимствата и недостатъците.

Hotpoint AQD1072D697EU

Виж цената за днес

Hotpoint AQD1072D697EU/BN: Характеристики, функции и технологии

Тази пералня със сушилня Hotpoint AQD1072D697EU/BN е идеална за големи семейства, тъй като има капацитет за до 10 кг пране и 7 кг сушене. Това означава, че можете да изперете и изсушите голямо количество дрехи в една и съща машина.

Машината разполага с мощен инверторен мотор, който е много ефективен и нискошумен. Той е управляван чрез инверторна технология, която гарантира висока енергийна ефективност и дълъг живот на мотора. Тази пералня е с допълнителна гаранция от 10 години за мотора, което я прави много надеждна.

Това е клас D пералня, което означава, че е по-малко енергийно ефективна в сравнение с по-високите класове, но все още е доста ефективна. Тя има и възможност за сушене, което е много удобно, тъй като не е необходимо да прехвърляте дрехите от една машина в друга.

Пералнята също така има функция Steam Refresh, която е много полезна за освежаване на облекло. Това е цикъл, който не изпира дрехите, а използва пара, за да ги освежи. Това е много ефективно за отстраняване на неприятни миризми и гънки от дрехите. Тази пералня има и LCD дисплей, който е много лесен за използване. Той показва всички необходими настройки, включително избрания цикъл на пране и сушене, температурата и времето на цикъла.

Steam Hygiene е опция, която добавя период на почистване с пара в края на пълен цикъл на изпиране, за да се постигне по-дълбоко почистване. Това е особено полезно за хора с чувствителна кожа или за тези, които желаят по-голяма хигиена.

Програмата за вълна е специално проектирана за запазване на красотата на вашите вълнени дрехи. Тя осигурява деликатно пране, като предотвратява къдриците и запазва мекотата и формата на вълнените изделия.

Ултра деликатните програми на тази перална машина са специално проектирани за пране на чувствителни тъкани, като дантела, коприна и други. Те осигуряват ефективно, но деликатно действие, без да повреждат апликациите или дрехите.

Лесното гладене е опция, която периодично центрофугира дрехите, без да излъчва топлина. Това прави дрехите по-лесни за гладене и намалява необходимостта от използването на гладачка дъска. Опцията за допълнително изплакване осигурява по-добро отстраняване на остатъците от препарат, което е особено полезно за хора с чувствителна кожа. Заключването на копчетата не позволява на децата да променят настройките, което е много полезно за предотвратяване на нежелани инциденти.

Виж още: Най-добрите перални със сушилни | Евтини перални | Перални на изплащане |

Hotpoint AQD1072D697EU/BN: Мнение за продукта

Обобщавайки, пералнята със сушилня Hotpoint AQD1072D697EU/BN е много ефективна и удобна за употреба. Тя е снабдена с много нови функции и технологии, които правят пералнята много по-удобна и лесна за употреба. Пералнята Hotpoint AQD1072D697EU/BN е много добра инвестиция за всеки, който търси пералня със сушилня, която да е ефективна и да има много нови функции и технологии.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo