Ревю на HORIZON 55HL7590U

HORIZON 55HL7590U

Ако търсите нов телевизор, който да разполага с множество модерни функции, но не желаете да инвестирате голяма сума от семейния ви бюджет за закупуването му, то ние имаме точния уред за вас! Телевизор Horizon 55HL7590U е с 55-инчов екран и интегрирани някои от най-модерните функционалности по отношение на операционна система, видео и аудио, така че да можете да се насладите на максимално удоволетворяващо телевизионно изживяване.

HORIZON 55HL7590UВиж цената за днес

HORIZON 55HL7590U Review

DTS Tru Surround – DTS означава Digital Theatre Systems, популярен аудио формат за домашно кино, разработен през 1993 г. като конкурент на Dolby Labs при разработването на аудио технология за съраунд звук за продуциране на филми. Това означава, че вие ще можете да се насладите на звук, почти същия като този от киносалоните, директно на вашия телевизор у дома.

Micro Dimming – технологията Micro Dimming подобрява качеството на картината, като анализира всеки кадър от видеото, за да оптимизира качеството на видео сигнала в реално време.

Mirroring – тази функция ви позволява да дублирате и върпоизведете екрана на вашия телефон или таблет, директно върху 139-сантиметровия екран на вашия телевизор.

Основни характеристики и дизайн

Horizon 55HL7590U e с удобни размери от 1242 x 763 x 218 мм (със стойка) и 1242 x 719 x 82 мм (без стойка), като също така е съвместим с VESA 200×200, което го прави подходящ за поставяне както върху мебели, така и за директен монтаж върху стената. Красивият му дизайн в изчистен черен цвят го прави подходящ за всяко помещение от вашия дом, независимо от интериора му. Пефектните изображения на този LED Smart TV се възпроизвеждат върху екран с 4K HDR технология и диагонал от 139см.

SMART TV характеристики

С Android операционна система и вградени видео приложения като YouTube, Netflix и HBOGo, вие ще можете да пренесете света от вашия смартфон, директно на вашия телевизор. От друга страна Dual Core процесора с операционната система 9.0, ще ви осигурят максимално бърза работа на вашия нов електроуред. Ключовите характеристики на Horizon 55HL7590U са: Гласов асистент, Mirroring, USB recording, Вграден Chromecast. USB recording функцията, ще ви даде възможност да запишете любимите си предавания, филми и шоу програми на външен източник за съхранение на данни и да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Видео характеристики

Екранът на телевизора е 55-инча (139см) с резолюция от 3840 x 2160 пиксела и е подобрена от модерните технологии HDR 10, HLG, Dolby Vision. Тези технологии, допринасят за яркостта, яснотата и дълбокия контраст на възпроизвежданата картина.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Аудио системата се поддържа от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност от 20W. Dolby Audio Processing, DTS HD, DTS Tru Surround, Dolby AC-4 са аудио технологиите, които спомагат максимално за кристално ясния и чист звук, възпроизвеждан от вашия телевизор. Независимо дали слушате музика, гледате филми или шоу програми – вие ще можете да уловите дори най-фините звуци от аудио съдържанието.

Свързаност

Horizon 55HL7590U разполага с множество възможностти за допълнително свързване – както безжични, така и жични. Безжичното свързване е чрез Wi-Fi и Bluetooth. Освен това, допълнителните конектори, с които разполага уреда са 1 x Jack 3.5 mm, 1 x VGA, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, 1 x Вход за данни, CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB – по този начин вие ще имате достъп до всяко съдържание съхранявано на външен източник на памет и ще можете да го възпроизвеждате директно върху вашия телевизор.

В заключение

В ценовия диапазон, в който се вписва телевизор Horizon 55HL7590U, той е добре изглеждащ телевизор, който си върши работата без много суетене. Софтуерът, функциите, качеството на картината и звукът, са достатъчно добри, което прави уреда може би най-надеждният и лесен за употреба 55-инчов 4K телевизор, който се предлага на пазара в момента. Ако не правите компромис с електроуредите във вашия дом, то този телевизор би бил идеалният избор за вас!

 

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo