Ревю на Horizon 55HL7530U

Horizon 55HL7530U 

Horizon 55HL7530U е отличен Smart TV за нова инвестиция във вашия дом, много добре оборудван модел от гледна точка на технологии, който има Smart интерфейс и щедър диагонал от 139см. Тъй като е голям телевизор, производителите са избрали да го оборудват с екран, с UHD разделителна способност, доста смел стандарт, който бихме могли да кажем, че в неговия ценови диапазон е доста рядък.

Horizon 55HL7530UВиж цената за днес

Функции

Clear Motion Engine – изображенията са ясни без размазване, дори когато гледате екшън филм, в който сцените са наситени с динамика.

Smart Energy Saving – интелигентна система, проектирана за намаляване на консумацията на енергия

VR – интегрирана система, която може да се използва за запис на любимите ви филми и сериали директно от вашия Smart TV.

Основни характеристики и дизайн

На външен вид това е тънък модел с рамки, който обгражда щедрия минималистичен екран, като по този начин се обръща внимание на частта от изображението и по-малко на пластмасата, която го заобикаля. Може да се постави на всяка повърхност без проблем, като двата крака, разположени симетрично, са достатъчно стабилни, за да му осигурят добра фиксация. Лесно е да се монтира от една стая в друга, настоящият модел тежи не повече от 13 кг, със стандартни размери от 1243 x 753 x 241 мм със стойка и 1243 x 720 x 82 мм без стойка. Съвместимостта му с VESA 200×200 позволява да го монтирате директно на стената във вашия дом. Това е икономичен модел, включен в енергийния клас A +. Когато държите телевизора фиксиран на един канал за повече от 2 часа, той ви предупреждава, че може да бъде затворен от съображения за икономичност, ако сте го забравили включен. Също така годишната консумация на електроенергия е 125 kWh.

Видео характеристики

Благодарение на LED технологията, изображенията, показвани на гигантския екран, почти могат да бъдат объркани с истинските, при които ще можете да различавате много добре дефинирани черни тонове до най-ярките светлинни детайли. Освен това, имате по-дълъг живот на екрана, като използвате по-ниска консумация на енергия. Телевизорът поддържа 4K UHD резолюция с 3840×2160 пиксела. Характеристиките на изображението са със следните параметри: яркост 350 cd, динамичен контраст 1100: 1 и ъгъл на гледане до 178 градуса. Можете да управлявате дистанционно всички изображения, аудио и видео функции с помощта на дистанционното управление. Функцията HDR10 усилва ефекта на цветовете или най-ярките и тъмни детайли. По същество това включва създаване и комбиниране на множество изображения с една и съща сцена, за да се уловят най-добрите елементи на всяко изображение. Технологията  HDR  разширява обхвата на скоростта на контраста и цветовия диапазон, допринасяйки за реализма на изображението. HLG  използва вариация на диапазона, подобна на тази на традиционните системи за възпроизвеждане на видео. По този начин се получава по-голяма гъвкавост за адаптиране на съдържанието, излъчвано от телевизиите, независимо дали говорим за спортни събития, излъчвани в Ultra HD, или говорим за редовно съдържание.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Звукът, генериран от двата стерео високоговорителя с технология за обработка на Dolby, се издига до висотата на производителност, висока мощност 2 x 10W плюс още няколко настройки, които могат да зададат определени фини параметри, за да задоволят всеки потребител. В допълнение, той се възползва от превъзходни аудио функции, които се отнасят до: Dolby Digital Plus, DTS, DTS HD и Dolby AC-4. Това е една от най-мощните аудио системи, като звукът е изключителен.

Свързаност

Телевизорът е оборудван с Wi-Fi връзка и като интерфейс изброяваме: 3 х HDMI порта, 2 х USB порта, 1х CI + слот, 3,5 мм жак за слушалки, композитен видео порт, 1 х VGA порт , 1 х S / PDIF порт , RJ-45. Вграденият медиен плейър ще ви позволи да гледате любимия си филм или сериал директно от флашка, просто като се свържете към USB 2.0 порта. На ниво мрежа, уреда поддържа Wi-Fi, LAN (порт RJ-45), DLNA и цифрова антена. Чрез свързване на устройство за съхранение или USB памет към него ще можете да видите мултимедийното съдържание, съхранено на паметта. Можете също да записвате предавания на цифрови наземни телевизионни станции или като използвате функцията за забавено записване.

В заключение

Смятам, че е идеалният избор, ако искате голям телевизор, способен да изобразява изображения с много добро качество. Ако искате нов, модерен телевизор за вашия дом, който да разполага с множество модерни технологии и възможности за допълнително свързване, то изберете Horizon 55HL7530U.

Виж цената за днес

4.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo