Ревю на Horizon 50HL7530U

Horizon 50HL7530U

Ако за вас времето, прекарано пред малкия начален екран е истинско удоволствие. Ако обичате да се наслаждавате на любимите си филми, предавания и видеоклипове с най-високо качество на изображението – тогава сте на правилното място. Днес ви представяме телевизор HORIZON 50HL7530U. Той съчетава модерен дизайн и иновативни технологии в своя 50-инчов екран. Създателите му от Horizon са се погрижили да не се налага да правите компромиси с качеството за сметка на цената.

Horizon 50HL7530UВиж цената за днес

Функции

Micro Dimming – това означава, че в телевизора е инсталирана матрица, в която е реализирана възможността за изключване на подсветката на екрана по зони. Това прави възможно подобряването на качеството на черното на телевизионния екран.

Blue Strech – Когато е избранa Blue Stretch технологията, най-ярката част от екрана ще бъде изравнена надолу, за да се намали насищането на цветовете.

Основни характеристики и дизайн

Размерите на телевизора са 1130 x 689 x 241 мм със стойка и 1130 x 656 x 82 мм без стойка. Това го прави лесно и удобно за поставяне във всяка стая на вашия дом. Неговата VESA 200 × 200 съвместимост ви позволява да монтирате устройството директно на стената. Приемането и предаването на сигнал на това устройство се извършва от цифров тунер DVB-T2, DVB-C, DVB-S2. Този Smart телевизор с LED дисплей е с 4К HDR качество на изображенията и диагонал на дисплея 126-сантиметра.

Видео характеристики

Можете да се насладите на кинематографичното изживяване на телевизора HORIZON 4K UHD, чийто екран превръща визуалното изживяване в незабравимо шоу. Изследвайте уникалния свят на качественото съдържание и многото налични възможности. Благодарение на новия телевизор HORIZON 4K UHD имате резолюция 4 пъти по-висока от тази с Full HD, по-голяма дълбочина на детайлите и по-високо качество на изображението. Изображението е изключително ярко и ясно с разделителна способност от 3840 x 2160 пиксела. Допълнителните технологии поддържащи и оптимизиращи изображенията са: Micro Dimming, Advanced Hotel TV Mode (passive), De-Contour, Blue Stretch и Super Resolution.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Производителите са се погрижи не само за перфектната картина, а и за перфектния звук. Аудио системата е поддържана от 2 високоговорителя с мощност 20W, а качеството се оптимизира от технологиите DTS HD, Dolby AC-4, DTS Tru Surround и Dolby Audio Processing.

Свързаност

Този телевизор не прави компромис и по отношение на свързаността. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в онлайн пространството, а множеството допълнителни слотове ви позволяват да възпроизвеждате всяко съдържание съхранено на външен източник на памет. Освен това, телевизора има вградени Youtube и Netflix, като това ви позволява да се потопите в пълно видео кинематографично изживяване. Всички портове и слотове, с които разполага телевизора са: 1 x Jack 3.5 mm, 1 x VGA, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, 1 x Вход за данни, CI+ slot и 2 x USB.

В заключение

Нов, събрал в себе си някои от най-модерните технологии, телевизор Horizon 50HL7530U е модерен уред, който ще ви позволи да си подарите несравнимо видео и аудио изживяване, директно от комфорта на вашия дом.

 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo