Horizon 49HL7520U - Виж цената

Ревю на Horizon 49HL7520U

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Horizon 49HL7520U 

Искате ли нов телевизор, който да ви предоставя възможността да гледате любимите си филми с изключително качество, както и да е наслаждавате на множество интегрирани иновативни функции и методи за свързване? Имате го! Днес ще ви представим Телевизор Horizon 49HL7520U с впечатляващ 49-инчов екран и множество технологии за оптимизиране на изображенията, той идва във вашия дом, за да ви позволи да се потопите в едно ново изживяване, което коренно ще промени представите ви за стандартното гледане на телевизия!

Horizon 49HL7520UВиж цената за днес

Horizon 49HL7520U Review

High Dynamic Range – това е нов видеостандарт, който усъвършенства максимално контраста и цвета на вашите изображения. Насладете се на ново изживяване, което улавя и най-дребните детайли във вашата картина и ги прави леснодостъпни за своите потребители.

Останете свързани – получете лесен и бърз достъп до приложението NETFLIX, което е директно интегрирано в платформата HOS 2.0. Превърнете своя дом в истински кино салон, като се наслаждавате на любимите си филми с изключително качество на картината.

Intel Wireless Display (WiDi) свързва всички – просто изберете любимото си съдържание от вашия таблет или смартфон и го възпроизведете дирекнто върху 49-инчовият екран на вашият Smart TV. С Wi-Fi свързването, вие се наслаждавате на снимки, видеоклипове и дори игри без нуждата от допълнително свързване чрез кабели към външни устройства.

Вграден Wi-Fi – благодарение на възможността за свързване към безжична интернет мрежа, вече можете да се насладите на любимото си онлайн съдържание, без нуждата от допълнително свързване чрез кабели към външни устройства. Сърфирайте в YouTube, Netflix и любимите ви приложения или сайтове за видео съдържание, само с един клик на вашето дистанционно управление.

CLEAR MOTION ENGINE (CME) – стандарт за изключителната яснота на движещите се изображения на дисплея, като резултат от комбинацията от уникална видео обработка, скорост на кадрите в секунда, честота на опресняване за всеки кадър и модерна технология за регулиране на светлинния фон.

DOLBY DIGITAL и DTS-HD – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

Виж още: Ревю на Horizon 43HL7530U

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в класически черен цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Рамката обгръщаща екрана е фина и тънка. По този начин, вие можете да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Телевизор LED Horizon 49HL7520U разполага с размери от 1112 x 92 x 653 мм без стойка и 1112 x 274 x 709 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 200×200 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен, като уреда би изглеждал като истинско произведение на изкуството на избраната стена във вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-S2, DVB-T2, DVB-C (PIP/PAP) и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност видео възпроизвеждане чрез AVI, MKV, H.265 / HEVC, VOB, DAT, MP4, 3GP, ASF, WMV. Освен много ефективен, уредът е и много енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 69W.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 124см., с резолюция от 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така яркостта от 350 cd/m² в комбинация с нативния контраст от 1200: 1 и HD качеството на картината, ви гарантират изображения с ненадминато качество, която е подсилена и от допълнителните технологии за оптимизиране на изображенията като Clear Motion Engine Dinamic: 100Hz, Direct LED, широк ъгъл на гледаемост от 178 градуса и др.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 20W, всеки. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии NICAM Stereo, Dolby D.igital Plus (DD+), DTS TruSurround, DTS HD и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED TV.

Конектори

Телевизор Horizon 49HL7520U разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: RF In, Слот CI+, AV In, Антена IEC75, Аудио дигитален (оптичен) изход, PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Входов компонент, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки и 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Със стилен дизайн и множество функции, новият телевизор LED Horizon 49HL7520U ви предлага широка гама от модерни функции за оптимизиране на изображенията в комбинация с качествена картина и звук, „опаковани” във впечатляващия размер на 124-сантиметровия му екран. Подарете си удобството и качеството, които заслужавате!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password