Ревю на HORIZON 43HL8530U/B

HORIZON 43HL8530U/B

Истинско удоволствие е за нас да ви представим един от моделите на марката HORIZON,а именно HORIZON 43HL8530U/B .Със своето 4K Ultra HD качество ,което ви предоставя превъзходно ниво на картината, както и първокласен звук. Потопи се сега във светът на сериалите, игрите и спортните предавания,които ще изглеждат наистина по-един нереалистичен начин. Менюно и приложенията на телевизорът ви предоставят бърз достъп до съдържанията, което обичате,за да им се насладите максимално лесно.

HORIZON 43HL8530U/BВиж цената за днес

HORIZON 43HL8530U/B Review

Със своят наситен обем на цветовете, той превръща светлините в спиращи дъха цветове, които остават точни на всяко ниво от яркостта. HORIZON 43HL8530U/B е направен,така че да можеш да го гледаш по начина, по който е било предназначено да бъде видяно и харесано от теб.

Със своят вграден Wi-Fi – вие ще имате възможността за свързване към безжична интернет мрежа, със която да се насладите на любимото си онлайн съдържание, без да имате нужда от допълнително свързване и излишното окабеляване. Сърфирайте неограничено във големите платформи за видеосподеляне и филми,като: YouTube, Netflix.

Дизайн

Модерният дизайн на този модел се състои от черна елегантна рамка,която допълва контрастта,така че да можеш да изпиташ пълното въздействие на всяко изображение. Така се създават по-дълбоки черни цветове, по-живи изображения и винаги ярки детайли. Всичко това те пренася за насладата към една по-чиста картина. Със него вие можете да се насладите на най-интересното кино изживяване досега във домашна среда.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Основни характеристики

Със своята изключително тънка рамка и размер на дисплеят от 43“ча,телевизора изглежда по-голям и красив. За подобряване качеството на картината е наличният 4К LED дисплей, който кара цветовото отношение да изглежда по-един фантастичен начин. Диагоналът му е с размер от 108 см,съчетан с прекрасна резолюция от 3840 x 2160 пиксела.Моделът е и доста икономичен,защото той разполага със мощност от 54W. HORIZON 43HL8530U/B е снабден с всички необходими портове. Телевизорът има няколко HDMI порта, USB, AV, RF, RJ-45, Cl + slot и други. Освен това налице са и функции,като: HDR 10, HLG и Dolby Vision технологията,които ви гарантират една перфектна картина.

Аудио

Звукът на този телевизор е просто кристален, благодарение на аудио системата,която е стерео. Като мощност на звука моделът може да се похвали с 20 W. В комплекта си той включва и дистанционно управление. Всичко това в комбинация с допълнителните технологии,като: DTS, Dolby Atmos и други ще ви накарат да се потопите в магията на неподправеният диалог и чистият звук.

Конектори

Това е Smart телевизор,чрез който можете да свържете към интернет и да разглеждате онлайн съдържание чрез браузъра му. Връзката към интернет може да осъществите от Wi-Fi свързваността,която ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове. Разглеждайте снимки, споделяйте видеоклипове,говорете с любимите си приятели, които са далеч от вас,директно от вашият 43-инчов екран. Наличен е и Bluetooth . HORIZON 43HL8530U/B разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: 1 x USB 1 x Jack 3.5 mm 1 x VGA 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x Вход за данни CI+ slot.Не на последно място само с един бутон вие може да се наслаждавате на платформите YouTube,Netflix,както и на големите социални мрежи,като: Facebook,Google,Tik Tok.

Нашето мнение за продукта

HORIZON 43HL8530U/B е модел,който се отличава силно от конкуренцията със качествената си картина и звук, смарт функции на тази отлична цена. Също така моделът той има здрава конструкция и изглежда много добре визуално със своят фин дизайн.Нашето мнение е че този телевизор заслужава вашето силно внимание, ако търсите една добра алтернатива и ако мислите в перспектива за бъдещето на вашият дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo