HORIZON 43HL7590U - Виж цената

Ревю на HORIZON 43HL7590U

111111111 Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

HORIZON 43HL7590U

Ако за вас, времето прекарано пред малкия екран у дома, е истинско удоволствие. Ако обичате да се наслаждавате на любимите си филми, шоу програми и музикални видеа, с най-високо качество на изображението – то вие сте на правилното място. Днес ви представяме телевизор HORIZON 43HL7590U. Той е събрал в себе си модерния дизайн и иновационни технологии в своя 43-инчов екран. Създателите му от Horizon, са се погрижили да не ви се налага да правите компромис с качеството, за сметка на цената.

HORIZON 43HL7590UВиж цената за днес

HORIZON 43HL7590U Review

Насладете се на кинематографичното преживяване на 4K UHD телевизора HORIZON, чийто екран превръща визуалното преживяване в едно незабравимо шоу. Разгледайте уникалния свят на качествено съдържание и многобройни възможности, които са на ваше разположение.

Благодарение на новия телевизор HORIZON 4K UHD, разполагате с 4 пъти по-висока разделителна способност от тези с Full HD, по-голяма дълбочината на детайлите и по-високо качество на изображението. Картината е изключително ярка и ясна дори от близко разстояние.

Виж още: Ревю на HORIZON 55HL7590U

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в черен цвят, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът са 973 x 628 x 253 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200х200 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T2, DVB-C, DVB-S2..

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 108 см с резолюция от 3840 x 2160 пиксела, аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество. Допълнителните технологии OSD Disable ON/OFF, Welcome Screen и др., допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов LED Smart телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук от 8 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии DTS TruSurround HD, Dolby AC4 и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов телевизор, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизорът разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още с: Wi-Fi свързване, 1 вход USB и 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

HORIZON 43HL7590U е много достъпен телевизор с отлично изпълнение на кчество и функции. Всеки от вас, който се насочва към този модел, ще остане изключително доволен от възможността да се наслаждава на филми, музика и снимки, по всяко време. Подарете на себе си кристално качество на картината, в комбинация с множеството функции, които ви предлага този иновативен телевизор за едно истинско изживяване, почти като това в развлекателните центрове, дирекно във вашия хол само на един клик разстояние.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password