Ревю на Horizon 43HL6331F

Horizon 43HL6331F

Телевизор Horizon 43HL6331F е нов, модерен телевизор в бюджетна категория, който разполага с LED екран с Full HD качество на изображенията. Той ще ви позволи да гледате любимите си филми и телевизионни предавания с перфектно качество и звук на достъпна цена.

Horizon 43HL6331FВиж цената за днес

Функции

Mirroring – тази функция ви позволява да дублирате екрана на вашия смартфон, директно на вашия телевизор.

USB recording – записвайте любимите си филми, видеа, сериали и шоу програми, за да имате възможността да си ги пускате отново и отново – винаги, когато пожелаете.

Основни характеристики и дизайн

Този Smart TV е с LED дисплей с Full HD качество на изображението, а дизайнът му е класичеки – тънка рамка в черен цвят е обгърнала дисплея, така че да можете да се насладите на цялото му съдържание. Удобни и практични крачета, осигуряват стабилността на уреда, а съвместимостта му с VESA 100×100 позволява да го монтирате на вашата стена. Размерите на телевизора са: 973 x 623 x 260 мм (със стойка) и 973 x 567 x 81 мм (без стойка).

Видео характеристики

Телевизора е с диагонал на екрана от 108 сантиметра и Full HD качество на изображенията. Резолюцията му е 1920 x 1080 пиксела, с технология поддържаща изображението Advanced Hotel TV Mode (passive) със скорост на обновяване от 50Hz. Тези показатели, ви гарантират, че възпроизвежданата картина ще е качествена, а изображенията дори в динамичните сцени ще останат ясни.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики 

Аудио системата на това устройство е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя със звукова мощност общо 16W. Тази мощност, съчетана с допълнителни технологии за обработка на DTS HD, DTS Tru Surround, Dolby Audio Processing и др., Ще ви накара да се потопите в магията на чистия звук и ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на възпроизвежданото видео.

Свързаност

Възможността за различни видове свързване е от изключителна важност за съвременния потребител. Производителите от Horizon знаят това. Именно затова, телевизора е оборудван с множество възможности за свързване. Wi-Fi свързването ще ви позволи да сърфирате в любимите си игри, приложения и социални мрежи. Допълнителните портове USB, 1 x Jack 3.5, m
2 x HDMI, 1 x VGA, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, 1 x Вход за данни и CI+ slot ще ви позволят да свържете и възпроизведете всички видове източници на външна преносима памет. Операционната система на телевизора е Linux, а той идва с предварително инсталирани YouTube и Netflix, така че да можете да гледате любимите си видеа, филми и сериали на голям екран.

В заключение

Ако имате нужда от нов телевизор, който е оборудван с множество възможности за свързване, качество на картината и звука, то Horizon 43HL6331F може би е точният избор за вас.

 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo