Horizon 40HL7321F - Виж цената

Ревю на Horizon 40HL7321F

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Horizon 40HL7321F 

Ако искате нов и модерен телевизор, с множество функции и на приемлива цена – ние имаме точното решение за вас! Телевизор Horizon 40HL7321F идва при вас с перфектно Full HD качество на картината, наситени цветове и богат наситен звук, за да ви подари едно незабравимо телевизионно изживяване.

Horizon 40HL7321FВиж цената за днес

Horizon 40HL7321F Review

CLEAR MOTION ENGINE (CME) – стандарт за изключителната яснота на движещите се изображения на дисплея, като резултат от комбинацията от уникална видео обработка, скорост на кадрите в секунда, честота на опресняване за всеки кадър и модерна технология за регулиране на светлинния фон.

DOLBY DIGITAL и DTS-HD – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

PERSONAL VIDEO RECORDER (PVR) тази фунцкия ви дава възможността да гледате една програма, докато записвате друга, или да записвате две програми едновременно, докато гледате трета, която сте записали преди това. Запишете любимите си филми или предавания, и ги гледайте отново и отново, винаги когато пожелаете.

Cl+ свързване – вече не е необходимо да свързвате вашия телевизор с допълнителни устройства (например декодери), за да се насладите на любимите си телевизионни канали. Просто свържете Cl+ картата на вашия ТВ доставчик с телевизора и се насладете на любимите си филми, шоу програми или спортни канали, само с един клик на дистанционното управление на вашия телевизор.

Виж още: Ревю на Horizon 24HL7130H

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително модерен. Решен в класически бял цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи като придава перфектен завършек на стилната му визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор LED Horizon 40HL7321F са 923 x 91 x 544 мм без стойка и 923 x 250 x 605 мм със стойка и е с тегло от едва 6.7кг. Това го прави лесен и удобен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични помещения от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200х200 ви позволява да монтирате уреда, директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-S2, DVB-T2, DVB-C и вход антена. Също така, този LED TV разполага с възможността за видео възпроизвеждане чрез AVI, MKV, H.265 / HEVC, VOB, DAT, MP4, 3GP, ASF, WMV.

Видео

Телевизор LED Horizon 40HL7321F е с диагонал на екрана от 102см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Яркостта от 300 cd/m² и динамичен контраст от 5000:1, допринасят за перфектното качество на картината на този модерен уред. Допълнителните технологии като Direct LED, Clear Motion Engine Dinamic: 100Hz, широк ъгъл на гледаемост от 178 градуса и др., допринасят за богатите му и наситени цветове и кристално ясното качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16W. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии NICAM Stereo, Dolby Digital Plus (DD+) , DTS HD, DTS TruSurround HD и др., ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED Horizon TV.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този LED TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: AV In, RF In, Слот CI+, DLNA, Антена IEC75, Аудио дигитален (оптичен) изход, PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Входове компонент, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки и 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

С множество функции и ненадминато качество на звук и картина – новият телевизор LED Horizon 40HL7321F ще ви накара да се потопите в магията на богатите и реалистични цветове и кристално чист звук само с едно кликване на бутона на вашето дистанционно управление. Независимо от избраното от вас съсъдржание, телевизор Horizon 40HL7321F ще го възпроизведе с ненадминато качество на картина и звук за вашия максимален домашен комфорт!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password