Ревю на Horizon 39HL6330H

Horizon 39HL6330H

Horizon 39HL6330H е телевизор с 98см диагонал и поддържа HD резолюция. Въпреки, че много от вас може да се отнасят критично към по-малко известните марки за телевизор на достъпна цена, Horizon 39HL6330H предоставя изображения с много добро качество. Картината може да отговори на високи стандарти за качество и да задоволи дори най-взискателните вкусове, тъй като е устройство, препоръчано за гледане на любимите ви предавания по телевизията и дори можете да го използване онлайн, чрез интелигентния интерфейс.

Horizon 39HL6330HВиж цената за днес

Функции

Режим на заспиване – режим на работа, чрез който можете да програмирате телевизора да се изключи след определен зададен период от време.

Еко режим – той ограничава нивото на яркост за много по-икономична консумация на енергия. Този режим е изключително полезен вечер, когато използвате телевизора с изключена светлина

PVR (Personal Video Recorder) – можете да записвате любимите си предавания и филми директно на флашка или външен източник за съхранение.

Основни характеристики и дизайн

Horizon 39HL6330H е Smart TV с диагонал на екрана от 98 сантиметра с LED дисплей и HD качество на изображенията. Дизайнът му е модерен, решен в черен цвят, а тънката рамка на екрана, ще ви позволи да се насладите максимално на възпроизвежданата картина. Размерите му са: 892 x 578 x 257 мм (със стойка) и 892 x 517 x 95 мм (без стойка), а съвместимостта му с VESA 200×200 ви дава възможност да го монтирате на стената във вашия дом. От разстояние, ще можете да управлявате телевизора с помощта на минималистичното дистанционно управление, което е включено в пакета. Бутоните за сила на звука и промяна на програмата, са големи и осигуряват интуитивна управление с възможност за преки пътища на каналите. Horizon 39HL6330H спада към енергиен клас А+, което гарантира ниската консумация на електроенергия, като годишната енергийна консумация е 64kWh.

Видео характеристики

98-сантиметровият плосък LED екран поддържа максимална HD резолюция от 1366×768 пиксела. Динамичният контраст достига стойността 1000:1, а яркостта, използвана на фона на екрана, има стойност от 200cd. Погледнат от странични ъгли, той запазва изображението непокътнато, като детайлите се улавят с по-високо ниво на качество дори под ъгъл от 178 градуса. Специалната система “Clear Motion Engine” предлага изключителна яснота на движещите се изображения, като комбинира скоростта на опресняване на екрана с уникална обработка на изображенията.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Звукът се осигурява от два високоговорителя, разположени симетрично с мощност 2х8W. Те също се възползват от специални функции за предаване на звук като: Dolby Audio Processing, DTS HD и 5-лентов еквалайзер. За да завършите аудио-визуалното изживяване до много по-висок стандарт, можете да прикачите специална аудио стойка.

Свързаност

С интегрирания плеър ще можете да гледате любимите си филми и сериали, просто като прикачите памет или външен твърд диск към USB изхода на телевизора. Съвместим е със следните версии на файлове: MPG, MPEG, DA, VOB, MKV, MP4, MOV, FLV, 3GP, AVI, ASF, WMV. Също така се вписва добре по отношение на възможностите за свързване и тук ще споменем, че разполага с 2 HDMI порта, SCART, CI слот, аудио изход, USB и жак за слушалки. Също така, за тези които имат опцията CI+ карта в пакета с кабели, уреда също е снабден със слот CI+ (позволява автоматично декодиране на програмата). CI+ слотът е много важен, като успява да премахне голяма част от кабелите. По този начин, вече не се нуждаете от класическия декодер, използван от дистрибуторите на кабелна телевизия и можете да изберете декодер със CI+ слот. Също, Капацитетът за съхранение на телевизора е 200 телевизионни канала. Телевизорът Horizon 39HL6330H е съвместим с Wi-FI като може да се свърже безжично към локалната интернет мрежа. Също така, операционната му система е Linux.

В заключение

Телевизор Horizon 39HL6330H е идеалният избор, ако искате телевизор с висока производителност, способен да възпроизвежда качествени изображения на достъпна цена. Възможността му да се свързва с различни външни устройства и Wi-Fi свързването ви позволяват да възпроизвеждате на голям екран любимите си снимки или видеа от пътувания, както и да сърфирате в мрежата.

 

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo