Ревю на HORIZON 32HL7390F/B

HORIZON 32HL7390F/B

Насладете се на невероятно визуално преживяване със широки вертикални и хоризонтални зрителни ъгли, както и с великолепна прецизност на цветовете. Радвайте се на отлична картина без значение дали гледате седнали или изправени. Представяме ви телевизор HORIZON 32HL7390F/B със впечатляващо Full HD качество на картината и множество модерни технологии, той ще пренесе във светът със вашите любими филми с богати цветове и невероятно качество във всеки един сюжет.

HORIZON 32HL7390F/BВиж цената за днес

HORIZON 32HL7390F/B Review

Моделът ви гарантира оптимизиран цветен израз, за да можеш да видиш всеки нюанс и да се потопиш във света на красотата. Със един бутон вие получавате бърз достъп до приложението NETFLIX със което да се насладите на любимите си филмови приложения. Превърнете своя дом в истински кино салон, като бързо намериш любимите си предавания, спотрни събития и игри. Сега можеш сам да контролираш телевизора и останалите свързани устройства в твоя дом. Благодарение на вграденият Wi-Fi – имате възможността за свързване към безжичната интернет мрежа и да сърфирате неограничено във канали, като: YouTube и големите социални платформи.

Дизайн

Телевизорът е оборудван във елегантен дизайн, решен във черен цвят, който има за цел да подобри ъглите на видимост. По този начин независимо от позицията, от която гледате, качеството на картината се запазва наситена, а усещането за чистота на възпроизвеждане става непроменено. Всичко това създава сцени,базирани на реални, живи, чисти цветове и засилва контрастта,докато се получи картина с ефект на пълно движение. Насладете се на любимите си филми и на своето кинематографично изживяване.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Основни характеристики

HORIZON 32HL7390F/B е телевизор от гамата за 2020 година, който разполага с уникален дисплей от 32″ инча и чиято резолюция е с размери 1920 x 1080 пиксела. Диагоналът на страхотния му екран е 80 см. Типът на неговият дисплей е LED. Този модел е Smart телевизор и със това може да се потопите във светът на Internet пространството. Телевизора разполага с HDR 10 и HLG технология. Операционната система е Android и е клас A+. Моделът има също: 1 X USB, 1 X JACK 3.5 Mm, 2 X HDMI, 1 X VGA, 1 X Rj-45, 1 X вход за данни и Ci+ Slot. Консумираната му мощност е 31W , което го прави доста енергоспестяващ, което е от значителна полза за всяко едно домакинство.

Аудио

Насладете се на силата на звукът, чрез аудиосистемата, която е стерео. Мощността на звукa е общо 12 W и има налични два броя високоговорителя. Заедно с този чудесен телевизор, вие получавате батерии, дистанционно и инструкции за лесна употреба. Сега можете да разгърнете вашият потенциал и да се отдадете на прекрасни музикални изживявания.

Конектори

Телевизорът разполага със най-важните свързанности,а именно Wi-Fi свързваността,която позволява неограничен престой във любимите ви приложения. Само с натискането на един бутон вие можете да се кънектнете към мрежата, да гледате и качвате видеа, да играете различни игри, да слушате музиката, която обичате и да стриймвате всякакво друго съдържание, благодарение на интенет връзката, която имате. Бъдете актуални и на линия със едни от най-големите социални мрежи във света, като Facebook, Google, Tik Tok и хиляди други.

Нашето мнение за продукта

Споделете емоцията от киносалоните и тръпката от игровите мултимедийни центрове, директно във вашия дом, благодарение на HORIZON 32HL7390F/B. Този телевизорът със сигурност е сред нашите любими модели. Това е така, защото за тази цена рядко може да се насладите на такъв голям дисплей със такава добра функционалност. Спокойно можем да кажем, че това е един модерен телевизор, поддържащ всички необходими андроидски приложения и е идеалното решение за всеки модерен дом.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo