Horizon 32HL6301H - Виж цената

Ревю на Horizon 32HL6301H

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Horizon 32HL6301H

Искате ли нов, модерен телевизор с виококачествена картина и кристално чист звук? Държите ли на мултифункционалността на вашият телевизор? Ние имаме идеалният продукт за вас! Телевизор Horizon 32HL6301H има някои от най-модерните технологии, разработени от Horizon в комбинация с HD качество на картината за едно ново, завладяващо TV изживяване.

Horizon 32HL6301HВиж цената за днес

Horizon 32HL6301H Review

Виж още: Ревю на Horizon 32HL6300F

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Рамката обгръщаща екрана е утратънка. По този начин, вие можете да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Модерните му и фини крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, така и перфектния завършек на стилната визия на уреда.

Основни характеристики

Позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 75 х 75 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен, като уреда би изглеждал като истинско произведение на изкуството на избраната стена във вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2.

Видео

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 80 см с резолюция 1366 x 768 пиксела. Освен това допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията като Advanced Hotel TV Mode (passive) и др., в комбинация с невероятното HD качество ви гарантират кристално ясна картина, с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 12 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Dolby Digital Plus (DD+) и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED TV.

Конектори

Телевизорът разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: 1 x USB 1 x Jack 3.5 mm 2 x HDMI 1 x SCART 1 x VGA 1 x Вход за данни CI+ slot и 1 x RF.

Нашето мнение за продукта

Стилен, нов и многофункционален, телевизор Horizon 32HL6301H ще донесе желаното качество и комфорт във вашия дом. Кристалното качество на картината, ще ви накара изцяло да се потопите в сцените на любимите си филми, а възможността му да се свързва с различни източници, ще ви осигури изключително забавни семейни вечери, прекарани пред малкия екран!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password