Виж най-добрата цена за днес

Ревю на Horizon 24HL7121H

Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

Horizon 24HL7121H

Искате ли нов телевизор с удобни размери, но и множество интегрирани функции? Омръзна ли ви от старите, некачествени продукти, които замъгляват и размазват изображението и не могат да бъдат свързани с нито един външен източник на съдържание? Край на вашите проблеми – ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви го представим! Практичен, модерен и мултифункционален, телевизор Horizon 24HL7121H ви предлага едно наистина качествено телевизионно изживяване.

Horizon 24HL7121HВиж цената за днес

Horizon 24HL7121H Review

CLEAR MOTION ENGINE (CME) – стандарт за изключителната яснота на движещите се изображения на дисплея, като резултат от комбинацията от уникална видео обработка, скорост на кадрите в секунда, честота на опресняване за всеки кадър и модерна технология за регулиране на светлинния фон.

DOLBY DIGITAL и DTS-HD – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

Cl+ свързване – вече не е необходимо да свързвате вашия телевизор с допълнителни устройства (например декодери), за да се насладите на любимите си телевизионни канали. Просто свържете Cl+ картата на вашия ТВ доставчик с телевизора и се насладете на любимите си филми, шоу програми или спортни канали, само с един клик на дистанционното управление на вашия телевизор.

PERSONAL VIDEO RECORDER (PVR) тази фунцкия ви дава възможността да гледате една програма, докато записвате друга, или да записвате две програми едновременно, докато гледате трета, която сте записали преди това. Запишете любимите си филми или предавания, и ги гледайте отново и отново, винаги когато пожелаете.

Виж още: Ревю на Horizon 49HL7330F

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е изключително иновативен и свеж. Решен в бонбонено розов цвят, той е подходящ за тези от вас, които не се страхуват да експериментират с цветовете в своя дом. Той би паснал перфектно на всяко модерно обзавеждане, като ще изглежда като истинско кукленско малко бижу във вашия дом.

Основни характеристики

Телевизор LED Horizon 24HL7121H разполага с размери от 554 x 61 x 339 мм без стойка и 554 x 134 x 373 мм мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 75х75 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен, като уреда би изглеждал като истинско произведение на изкуството на избраната стена във вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-S2, DVB-T2, DVB-C и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност видео възпроизвеждане чрез AVI, MKV, H.265 / HEVC, VOB, DAT, MP4, 3GP, ASF, WMV. Освен много ефективен, уредът е и много енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 19W.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 61см., с резолюция от 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така яркостта от 220 cd/m² в комбинация с нативния контраст от 1000: 1 и HD качеството на картината, ви гарантират изображения с ненадминато качество, която е подсилена и от допълнителните технологии за оптимизиране на изображенията като Clear Motion Engine Dinamic: 100Hz, Direct LED, широк ъгъл на гледаемост от 178 градуса и др.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 2.5W, всеки. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии NICAM Stereo, Dolby D.igital Plus (DD+), DTS TruSurround, DTS HD и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED TV.

Конектори

Телевизор Horizon 24HL7121H разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: RF In, Слот CI+, AV, Антена IEC75, PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Входов компонент, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки и 1 HDMI порт.

Нашето мнение за продукта

Мултифункционален, с HD качество на картината и множество възможности за свързване с други устройства, телевизор LED Horizon 24HL7121H ви предоставя възможността да се насладите на любимите си филми, шоу-програми директно на 24 сантиметровия екран на телевизора. Превърнете дома си в истински развлекателен център, благодарение на телевизор Horizon 24HL7121H!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password