Ревю на Horizon 24HL6131H

Horizon 24HL6131H

Днес повечето телевизори са със Smart функции. Това несъмнено е една от най-търсените функции от потребителите, тъй като по-този начин те биват свързани към интернет мрежата. Благодарение на смарт функцията на телевизорите, вие можете да добавяте приложения за гледане на любимите ви филми, можете да гледате телевизия на живо, имате чудесната възможност и да играете на игри, както и да сърфирате в любимите ви социални мрежи, като Facebook, Tik Tok и други. За всичко това ние имаме подходящия телевизор, който определено заслужава вашето внимание. Представяме ви телевизорът Horizon 24HL6131H. Той притежава ненадминато HD качество на картината, както и множество модерни технологии, с които ще ви запознаем подробно.

Horizon 24HL6131HВиж цената за днес

Horizon 24HL6131H Review

Най-голямата привилегия на Smart TV е възможността да се наслаждавате на съдържание, което е извън обичайните телевизионни канали.

Технологията Dolby Audio Processing – благодарение на нея, телевизорът предоставя достатъчно силно и ясно качеството на звука. Потопете се сега в магията на кристалният звук и докоснете сетивата си с нежна музика.

Вградено Wi-Fi – благодарение на възможността за свързване към безжична интернет мрежа, вече можете да се насладите на любимото си онлайн съдържание, без нуждата от допълнително свързване, чрез кабели към външни устройства. Сърфирайте неограничено в канали, като YouTube, Netflix и още други приложения или сайтове за видео съдържание, само с един единствен клик на вашето дистанционно управление.

Дизайн

Телевизорът е проектиран така, че да се адаптира идеално към различните стилове на обзавеждане, като добавя към интериора им стил и хармония. Дизайнът на този телевизор е изчистен и модерен, решен в елегантен бял цвят. Тънката му рамка, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана. Моделът ще намери бързо мястото си във всеки интериор, заедно с гъвкавостта на регулируемата си поставка.

Основни характеристики

Horizon 24HL6131H е 24 инчов Smart TV, който притежава красив LED дисплей и има плосък екран. Операционната система с която работи е Linux, която е с висока степен на сигурност и яростна бързина. Качеството на изображението е HD, което означава че притежава висока разделителна способност. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява, чрез DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Освен много ефективен, този телевизор е и много енергоикономичен. Със своята консумирана мощност от 19 W, вие ще получите максимална ефективност при работа, базирана на минимални разходи. Годишната енергийна консумация на модела достига до 27 kWh, а енергийна му ефективност спада към клас A+. Диагоналът на дисплея му е 60 см, а брутното му тегло е 4.25 кг. Към кутията на телевизора има и допълнителни аксесоари, като батерии, дистанционно управление и инструкции за неговата употреба.

Видео

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 60 см, допълнена от резолюция с 1366 x 768 пиксела. Освен това допълнителните технологии, подобряващи изображенията, като Advanced Hotel TV Mode (passive) и други, ви дават гаранция за невероятно HD качество с кристално ясна картина, богата на наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно истинско телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео. Тя се поддържа от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 5 W/общо/. Тази мощност в комбинация с допълнителните технологии, като Dolby Audio Processing, DTS HD, DTS Tru Surround и други, ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясният и чист звук, като така ще можете да се насладите дори на най-прецизните детайли от звука на вашето желано видеосъдържание.

Конектори

Освен с перфектната картина, звук и технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Най-важната сред тях безспорно е Wi-Fi свързваността. Тя ви позволява едно незабравимо и неограничено сърфиране в любимите ви сайтове. Разглеждайте снимки, видеоклипове или говорете с любимите си онлайн приятели, директно от 24-инчовият екран на вашия телевизор. Той притежава и функцията Screen mirroring , чрез която можете да споделите екрана на мобилно си устройство към това на телевизора, без да използвате никакви кабели, а само Wi-Fi Direct технологията. Horizon 24HL6131H разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: 1 x USB 1 x Jack 3.5 mm 2 x HDMI 1 x VGA 1 x RJ-45 1 x Вход за данни CI+ slot 1 x RF.

Нашето мнение за продукта

Ако желаете да си закупите един от най-добрите телевизори, то Horizon 24HL6131H безспорно е един от тях и си заслужава инвестицията. Този модел разполага с LED екран, който има невероятно ясна картина и превръща гледането на телевизия у дома, като това в киното. Неговият мощен процесор се грижи допълнително за подобряването и бързината му на работа. Точно и ясно казано, ако търсите по-истински цветове, подобни на реалността, ако обичате да играете игри и да се наслаждавате на любимите си сериали с ясен звук, това определено е точния избор за вас и вашите близки.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo