Horizon 24HL6100H - Виж цената

Ревю на Horizon 24HL6100H

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Horizon 24HL6100H

Искате ли нов, модерен телевизор с виококачествена картина и кристално чист звук? Държите ли на мултифункционалността на вашият телевизор? Ние имаме идеалният продукт за вас! Телевизор Horizon 24HL6100H има някои от най-модерните технологии, разработени от Horizon в комбинация с HD качество на картината за едно ново, завладяващо TV изживяване.

Horizon 24HL6100HВиж цената за днес

Horizon 24HL6100H Review

Виж още: Ревю на Horizon 32HL6300H

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в черен цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Рамката обгръщаща екрана е утратънка. По този начин, вие можете да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 75 х 75 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен, като уреда би изглеждал като истинско произведение на изкуството на избраната стена във вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2.

Видео

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 60 см с резолюция 1366 x 768 пиксела. Освен това допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията като Advanced Hotel TV Mode (passive) и др., в комбинация с невероятното HD качество ви гарантират кристално ясна картина, с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходен звук (RMS) от 5 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Dolby Digital Plus (DD+) и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED TV.

Конектори

Телевизорът разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага уреда са: 1 x USB 1 x Jack 3.5 mm 2 x HDMI 1 x SCART 1 x VGA 1 x Вход за данни CI+ slot и 1 x RF.

Нашето мнение за продукта

Стилен, нов и многофункционален, телевизор Horizon 24HL6100H ще донесе желаното качество и комфорт във вашия дом. Кристалното качество на картината, ще ви накара изцяло да се потопите в сцените на любимите си филми, а възможността му да се свързва с различни източници, ще ви осигури изключително забавни семейни вечери, прекарани пред малкия екран!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password