Ревю на Heinner XCH-450S

Heinner XCH-450S

Heinner XCH-450S e нов, практичен абсорбатор, който има висока мощност на абсорбация, красив дизайн и ниски нива на шум. Ако искате да се отървете от неприятните миризми, които остават след готвене – то абсорбатор Heinner XCH-450S е точният продукт за вас.

Heinner XCH-450SВиж цената за днес

Функции

LED осветление – благодарение на енергийно ефективната LED система за осветление, готвенето в кухнята е по-лесно от всякога. Тази светлина е силна, но същевременно мека и не натоварва очите.

3 нива на мощност – благодарение на 3-те различни нива на мощност, можете да регулирате степента на абсорбиране, според вашите лични нужди.

2 алуминиеви филтъра – алуминиевият филтър, с който е защитен двигателя на абсорбатора е много лесен за почистване, като можете да го поставяте дори в съдомиялната. По този начин не е необходима периодичната му подмяна.

Виж още: Ревю на Star-Light HAT-260GS | Най-добрите абсорбатори

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на абсорбаторът е модерен и изчистен. Той е решен в класически бял цвят и е подходящ за всяка кухня, независимо от стила и на обзавеждане. Размерите на абсорбатора са: 15 х 60 х 50см (ВхШхД) с размер на вентилатора от 120мм.

Heinner XCH-450S, работи на базата на 2 двигателя, чиято мощност достига до 120W с максимален въздушен поток 326.4 м³/н. Освен много ефективен, този уред е и много енергономичен с ниско гошино потребление на електрическа енергия. Също така, максималното му ниво на шум е 71dB, което нарежда абсорбатора на челните места като един от най-тихите на пазара. Благодарение на 3-те степени на мощност, вие можете да настроите уреда на абсорбационна степен според вашите лични нужди и специфични обстоятелства.

В заключение

Абсорбатор Heinner XCH-450S е нов, мощен и същевременно ергономичен уред, който е подходящ за поставяне във всяка кухня, благодарение на изчистения си дизайн и практични размери. Трите му различни степени, ще ви позволят да настроите абсорбацията според вашите лични нужди. Отървете се от неприятните миризми, оставащи във вашия дом след готвене, с помощта на този нов уред от Heinner.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo