Ревю на Heinner Onix Eco

Heinner Onix Eco

Днес ще направим едно кратко ревю на инверторен климатик Heinner Onix Eco. Този модел е един от най-новите продукти на Heinner и предлага множество функции за подобряване на въздухообмена и комфорта в дома. В следващите абзаци ще разгледаме някои от основните характеристики и предимства на този модел.

Heinner Onix Eco

Виж цената за днес

Heinner Onix Eco: Характеристики

Препоръчителна зона на покритие: Климатикът е идеален за помещения с площ между 16 м² и 23 м². Основният капацитет на охлаждане е 12000 BTU, а капацитетът на затопляне е 13000 BTU. Това гарантира комфортно охлаждане и отопление на вашето пространство.

Температурен диапазон: Климатикът може да работи при температури от -15°C до 30°C при охлаждане и от -15°C до 50°C при отопление.

Тип компресор: Инверторният компресор осигурява ефективност и енергоспестяване, като регулира мощността на работа в зависимост от нуждите на помещението.

Брой скорости на вентилатора: Този модел предлага 4 скорости на вентилатора, което позволява точно регулиране на въздушния поток според вашите предпочитания.

Енергийна ефективност: Климатикът има енергийна ефективност A++ при охлаждане и A+ при отопление. Сезонният коефицент на охлаждане (SEER) е 7, а сезонният коефицент на затопляне (SCOP) е 4.1. Това означава, че устройството е енергоспестяващо и екологично.

Технически спецификации: Климатикът работи със захранващо напрежение 230V, номинална консумация 1600W при охлаждане и 1710W при отопление. Хладилен агентът е R32.

Вътрешно устройство: Отстранява 1.2 литра влага на час и има дебит на въздуха от 539 м³/ч. Нивото на шум е 56 dB. Вътрешното тяло е бяло, с размери 802x189x297 мм и тегло 8.2 кг.

Външно устройство: Дебитът на външното устройство е 2000 м³/ч, а нивото на шум е 60 dB. Цветът е бял, с размери 770x300x555 мм и тегло 26.5 кг.

Heinner Onix Eco: Функции 

Follow me

Функцията Follow me на климатика позволява на климатика да следи движението на човека и да измерва температурата около него, за да регулира настройките на климатика в съответствие с това. Така винаги можете да се чувствате комфортно и да се наслаждавате на идеална температура.

Самодиагностика

Самодиагностиката на климатика позволява на системата да избягва неизправности или повреди. Когато климатикът открие потенциална грешка, ще изведе съобщение за грешка на дисплея. Това ви позволява да вземете мерки, преди да се наложи да извикате техник.

Detecting refrigerant loss

Функцията Detecting refrigerant loss на климатика автоматично открива загуба на охладителна течност във вътрешността на климатика. Когато системата открие загуба на охладителна течност, тя автоматично спира работата си, за да предотврати по-големи повреди.

Функция Turbo

Функцията Turbo на климатика осигурява бързо охлаждане на помещението. Климатикът ще работи на максимална скорост за постигане на желаната температура за кратко време.

Самопочистващ

Функцията Самопочистващ на климатика използва вградената технология за почистване на филтъра. Това гарантира, че климатикът ще работи с оптимална ефективност и чистота, като същевременно намалява нуждата от редовно почистване.

Дистанционно

Дистанционното управление на климатика ви позволява да управлявате настройките на климатика от разстояние. Това ви дава възможност да настроите температурата преди да влезете в стаята или да я промените, без да трябва да се изваждате от удобната си позиция.

Скрит дисплей

Скритият дисплей на климатика ви позволява да запазите естетическия вид на помещението. Когато функцията е включена, дисплеят на климатика ще бъде скрит и ще се появи само когато климатикът работи или когато използвате дистанционното управление.

Control Wi-Fi

Функцията Control Wi-Fi на климатика позволява на потребителите да управляват настройките на климатика чрез мобилно приложение или веб браузър. Това ви позволява да контролирате климатика си от всяко място в света, където има интернет връзка.

Супер йонизация

Функцията Супер йонизация на климатика осигурява по-добро качество на въздуха в помещението. Тя премахва алергени, бактерии и други вредни вещества от въздуха, като същевременно подобрява кръвообращението и настроението.

Mute Mode

Функцията Mute Mode на климатика ви позволява да изключите звука на климатика, когато работите или спите. Това ви дава възможност да се концентрирате или да спите без ненужни шумове от климатика.

Есо Режим

Функцията Еко Режим на климатика Heinner Onix Eco е създадена за намаляване на енергопотреблението на устройството. Когато тази функция е включена, климатикът намалява консумацията на електроенергия и по този начин ви спестява пари на електрическата сметка.

Серията Onix Eco се предлага в няколко варианта: Heinner Onix Eco 12000 BTU в цвят бял, Heinner Onix Eco HAC-CO12WFN-GD в цвят златист, Heinner Onix Eco HAC-CO12WFN-SL в цвят сребрист и Heinner Onix Eco 12000 BTU в цвят червен.

Виж още: Най-добрите климатици

Heinner Onix Eco: Мнение за продукта

В заключение, инверторният климатик Heinner Onix Eco е отличен избор за всички, които търсят енергоспестяващо и екологично устройство за охлаждане и отопление на своите домове или офиси. С множеството си функции и съвременен дизайн, този модел е един от най-добрите на пазара и предлага на потребителите високо качество и удобство при употреба.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo