Ревю на Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI

Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI

В днешните времена, когато комфортът и удобството в дома са от съществено значение, инверторните климатици вече не са просто лукс, а стават задължителна част от живота ни. Сред многото марки и модели на пазара, един от най-вълнуващите продукти е инверторният климатик Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI. В този кратък обзор ще разгледаме основните характеристики и предимства на устройството, което може да ви помогне да направите информирано решение за покупката си.

Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI

Виж цената за днес

Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI: Характеристики

Основни характеристики

Този климатик разполага с основен капацитет на охлаждане от 12000 BTU и капацитет на затопляне от 13000 BTU. Минималната температура при охлаждане е 15°C, а максималната – 50°C. В режим на отопление, минималната температура е 15°C, а максималната – 30°C. Устройството е снабдено с инверторен компресор и разполага с четири скорости на вентилатора.

Енергийна ефективност

Климатикът има висока енергийна ефективност при охлаждане (A++) и отопление (A+). Сезонният коефицент на охлаждане (SEER) е 6.1, а сезонният коефицент на затопляне (SCOP) е 4.

Технически спецификации

Захранващото напрежение на климатика е 230V. Номиналната консумация при охлаждане е 1237W, а при отопление – 964W. Типът на хладилен агент е R32, който е екологично по-приемлив.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство на Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI е с дебит на въздуха от 600 м³/ч и ниво на шум от 53dB. Тялото на устройството е огледално черно. Размерите на вътрешното устройство са 805 мм (дължина), 194 мм (ширина) и 297 мм (височина), а теглото му е 8.2 кг. Освен това, климатикът може да премахва влага от въздуха със скорост от 1 литър на час.

Външно устройство

Външното устройство на климатика има дебит от 1700 м³/ч и ниво на шум от 65dB. Тялото на външното устройство е бяло. Размерите са 700 мм (дължина), 275 мм (ширина) и 550 мм (височина), а теглото му е 22.7 кг.

Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI: Функции

Silent Mode – Тази функция позволява на климатика да работи на ниско ниво на шум, което е отлично за спокойна нощна почивка или за работа в тихи офисни среди.

Follow Me – Тази функция има за цел да поддържа постоянна температура около сензора на дистанционното управление, като така гарантира осезаемо удобство и комфорт.

Detecting Refrigerant Loss – Тази функция наблюдава нивото на хладилен агент в климатика и автоматично изключва устройството, ако има загуба на хладилен агент, който може да доведе до неправилна работа на устройството.

Wi-Fi Control – Тази функция позволява на потребителите да управляват климатика от разстояние с помощта на Wi-Fi връзка и специално приложение.

Turbo Mode – Тази функция позволява на климатика да работи на максимална мощност за бързо и ефективно охлаждане или затопляне на помещението.

Дистанционно – Стандартното дистанционно управление позволява на потребителите да контролират климатика от разстояние, без да се налага да се придвижват до устройството.

Auto-Restart – Тази функция запаметява настройките на климатика, ако токът бъде прекъснат, и автоматично ги възстановява, когато захранването се възстанови.

24-Hour Timer – Тази функция позволява на потребителите да задават времето, в което климатикът да започне да работи, когато не са вкъщи, за да гарантират, че ще има комфортна температура, когато се върнат.

Mute Mode – Тази функция изключва звука на климатика, когато е включен, за да осигури по-тиха работа.

Поддържане на постоянна температура от 8 градуса – Тази функция позволява на климатика да поддържа постоянна температура от 8°С, когато помещението не се използва за дълъг период от време, за да се предотврати замръзване.

Автоматична диагностика – Тази функция автоматично проверява работата на климатика и дава сигнал, ако има някакви проблеми.

Самопочистваща – Тази функция позволява на климатика да почиства филтрите от прах и замърсявания, осигурявайки така по-здравословна въздушна среда в помещението.

Виж още: Най-добрите климатици

Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI: Мнение за продукта

След като внимателно разгледахме основните характеристики на инверторния климатик Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI, можем да заключим, че той представлява стабилно и иновативно решение за климатичните нужди на дома или офиса. Със своите висококачествени компоненти, смарт функции и енергийна ефективност, този климатик предлага отлична стойност за парите си. Ако търсите модерно, функционално и надеждно устройство за климатично оборудване, инверторният климатик Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI определено заслужава вашето внимание и разглеждане.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo