Heinner HWM-V7414A+++ - Виж цената

Ревю на Heinner HWM-V7414A+++

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

Heinner HWM-V7414A+++

Искате ли вашите любими дрехи да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Heinner HWM-V7414A+++ с енергиен клас А+++ и интегрирани модерни технологии, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази цветовете им богати и наситени.

Heinner HWM-V7414A+++Виж цената за днес

Heinner HWM-V7414A+++ Review

Памук – с помощта на иновативните функции на вашата пералня машина, вие можете да изпирате вашите дрехи от деликатни памучни материи при 20,40,60 и 90 градуса. По този начин, тя се грижи за премахването дори на най-упоритите петна, като същевременно запазва памучната материя мека и качествена.

Виж още: Ревю на Heinner HWM–M7014SA+++

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Люкът на барабана и контролният панел, решени в класически черен цвят, придават изключително новаторски и стилен външен вид на вашия домашен електроуред.

Размери

Пералня Heinner HWM-V7414A+++ разполага с изключително удобни и практични размери от 52.7 х 59.7 х 84.5 cм (ДхШхВ) и е с тегло от 70 кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка, който е с диаметър от 33 см. Скоростта на въртене от 1400об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 79 dB при центрофуга и 58 dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 172  kWh и на вода от 10337 л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 7 кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия, благодарение на 15-те програми, с които разполага. Някои от тях са: Вълна, Спорт, Деликатна, Центруфуга, Easy Care и др.

Нашето мнение за продукта

Пералня Heinner HWM-V7414A+++ гарантирано ще изпере дори най-упоритите петна от вашите дрехи в дълбочина, като същевременно ще запази техните материи качествени и меки, дори след многократни изпирания. Изглеждайте винаги стилни, с безупречно чисти дрехи със свеж аромат с помощта на тази иновативна пералня машина. Пералня Heinner HWM-V7414A+++ със сигурност ще се превърне във верен помощник в борбата с петната на всяка спретната домакиня.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password