Heinner HWM-M1016INVA3+ - Виж цената

Ревю на Heinner HWM-M1016INVA3+

22222222 Перални Ревюта
9.3

Рейтинг

Heinner HWM-M1016INVA3+

Искате ли вашите любими дрехи да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Пералня Heinner HWM-M1016INVA3+ с интегрирани модерни технологии, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази цветовете им богати и наситени.

Heinner HWM-M1016INVA3+Виж цената за днес

Heinner HWM-M1016INVA3+ Review

Памук – с помощта на иновативните функции на вашата пералня машина, вие можете да изпирате вашите дрехи от деликатни памучни материи при 20,40,60 и 90 градуса. По този начин, тя се грижи за премахването дори на най-упоритите петна, като същевременно запазва памучната материя мека и качествена.

Система за откриване на пяната – системата за пяна, засича количеството на образуванта пяна във вашия уред, като когато тя достигне максималните нива, нейното образуване бива автоматично предотвратено. По този начин се предотвратява преливане или повреда във вашия уред.

Виж още: Ревю на Heinner HWM-V8414SA+++

Heinner HWM-M1016INVA3+Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Контролният панел, решен в класически черен цвят, придава изключително новаторски и стилен външен вид на вашия домашен електроуред.

Размери

Пералнята разполага с изключително удобни и практични размери от 56.5 х 59.5 х 85 cм (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1600 об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 54 dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. С капацитета си от 10 кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Тя разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Тези функции, в комбинация с дипълнителните технологии: Инверторен мотор, Функция запаметяване на любима програма изключително много улесняват перфектната работа на вашия домашен електроуред.

Програми и опции

Независимо от тъканите на вашите дрехи, пералнята машина ще изпере дори най-упоритите петна в дълбочина, като ще запази както качеството, така и цветовете на вашите любими текстилни изделия, благодарение на 16-те програми, с които разполага. Някои от тях са: Деликатни, Вълна, Памук, Синтетична програма и много др.

Нашето мнение за продукта

Тя гарантирано ще изпере дори най-упоритите петна от вашите дрехи в дълбочина, като същевременно ще запази техните материи качествени и меки, дори след многократни изпирания. Изглеждайте винаги стилни, с безупречно чисти дрехи със свеж аромат с помощта на тази иновативна пералня машина. Пералня Heinner HWM-M1016INVA3+ със сигурност ще се превърне във верен помощник в борбата с петната на всяка спретната домакиня.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password