Ревю на Heinner HWM-M1016INVA3+

Heinner HWM-M1016INVA3+

Автоматичните перални в днешно време са от изключителна необходимост в домовете ни, като от началото на изобретяването им до сега, те са претърпели изключително голяма трансформация. В днешно време те се предлагат в най-различни размери и модели, което прави изборът на всеки потребител доста обширен и с това той може да посрещне своите нужди и предпочитания. И все пак всички най-добри перални машини на пазара имат една обща черта и тя е качеството им. Това е и основната черта на моделът, който ви представяме днес: Heinner HWM-M1016INVA3+ Той събира всички нови технологии и модерни функционалности във едно.

Heinner HWM-M1016INVA3+Виж цената за днес

Heinner HWM-M1016INVA3+ Review

Пералнята е със предно зареждане и това я прави една от най-разпространените видове машини, които се търсят и до днес. Много потребители избират целенасочено точно този вид, защото традиционно той има по-голям капацитет, както е известен и факта че тези модели са енерго и водоспестяващи.

Heinner HWM-M1016INVA3+Дизайн

Елегантният дизайн на моделът ни е напварен със високи технологии, които са изцяло насочени към нуждите и желанията на потребителите. Със своят лъскав бял цвят и черен цифров дисплей, пералнята се вписва идеално във всяка кухня, баня или коридор. Тя стои изключително стабилно и красиво, погледнато от който и да е ъгъл.

Размери

Размерите на пералнята Heinner HWM-M1016INVA3+ са практични, удобни и разполагащи се много лесно и бързо. Ширината на модела е 59.5 см, височината е 85 см и дълбочината 56.5 см. Теглото на пералнята е 71 кг /бруто/. Това я прави лесно вписваща се във всяко едно от помещенията във вашия дом.

Характеристики

Моделът се характеризира със висока скорост на въртене и мощен енергиен клас A+++. Пералнята има стандартно предно зареждане със ляво отваряне на люка. Високата скорост на центрофугиране достига до 1600 оборота в минута. Нивото на шума при центофугиране достига до 78 dB, а шумът отделян при пране е 54 dB. Тя притежава голям капацитет на вместимост на стойност от 10 кг. Това ви дава възможност за невероятни резултати на голямо количесво пране за един цикъл.Моделът ни разполага с инверторен мотор и красив черен LED дисплей. Средният годишен разход на вода на пералнята е 13000 литра. Благодарение на нейният висок енергиен клас, вие получавате отлична енергийна ефективност.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Функции и защита

Heinner HWM-M1016INVA3+ разполага с най-новите функции и защити, позволяващи едно нормално и безопасно използване. Първата сред тях е функцията за изпиране на дрехите, съобразно тяхното тегло. Следва функция и за изглаждане на дрехите, както и технология за перфектно разпределяне на перилният препарат и омекотител. Имате и на лице, функцията за добавяне на дрехи, ако сте пропуснали да добавите към първоначалното зареждане. Функцията за защита за деца е сред тези на пералнята, защото целта и е да се избегне нежеланите натискания по-време на игра от мъниците.

Една от най-предпочитаните функции си остава иновативната програма за адаптация на движението на барабана, според материята на прането. Не на последно място е и функцията за отложен старт на прането, чрез която вие сами можете да определите, кога искате да стартира следващата програма за пране.

Можете да зададете отложеният старт за период от 1 до 24 часа. Това е и изключително икомомична функция, защото много голяма част от хората, използват нощната тарифа за електроенергия, която е доста по-евтина. Имате и наличен LED дисплей, който ви информира и показва кога ще приключи текущият цикъл.

Програми и опции

Този модел пералня разполага със цели 16 броя програми. Във следващите редове ще ви ги представим, а именно:

 • програма памук
 • програма за вълнени материи
 • програма за деликатни тъкани
 • програма за дънки
 • програма цветни дрехи
 • програма синтетика
 • програма грижа за бебето
 • програма ръчно пране
 • програма за източване
 • програма за изплакване и отцеждане
 • програма смесени дрехи
 • програма ЕКО памук
 • програма бърза /15 минутна/
 • кратка програма /45 минутна/
 • програма деликатни дрехи
 • програма за центрофуга

Нашето мнение за продукта

Пералнята Heinner HWM-M1016INVA3+ , която ви предлагаме днес има множество разнообразни функции, чрез които можете да направите прането на дрехите ви по-лесно, по-бързо и по-ефективно. Вече можете да се наслаждавате на професионални резултати и в домашни условия и по-този начин да забравите за химическото чистене, което ще ви спести голяма част от времето ви, както и от разходите ви. Тя със сигурност ще се погрижи и за най-упоритите петна и ще запази вашият блясък безупречен по-всяко време.

Виж цената за днес

4/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo