Heinner HVC-V750BL - Виж цената

Ревю на Heinner HVC-V750BL

Прахосмукачки Ревюта
8

Рейтинг

Heinner HVC-V750BL

Вие сте от домакинствата, които държат на перфектната чистота? Държите вашият дом да бъде в безупречен вид и безупречно почистване дори на най-недостъпните кътчета от него? Ние имаме решението за вас. Прахосмукачка без торба Heinner HVC-V750BL с възможност за почистване на всякакъв вид замърсявания, тя гарантира блестяща чистота във всяко домакинство.

Heinner HVC-V750BLВиж цената за днес

Heinner HVC-V750BL Review

НЕРА 13 – благодарение на HERA филтрирането, изходният въздух от вашата прахосмукачка е максимално пречистен, като това предотвратява попадането на фините прахови частици във въздуха ви у дома. По този начин вие сте предпазени от появата на дихателни проблеми или алергии.

Циклонен филтър – този филтър осъществява ефективно филтриране и отделяне на отпадъците директно в контейнера на пахосмукачката. Така въздухът е двойно пречистен от прахови частици.

Виж още: Ревю на Daewoo RCW-402

Дизайн

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Решена в сиво и синьо, тя ще пасне перфектно във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място.

Размери и основни характеристики

Размерите на прахосмукачката са удобни и практични. Тя е подходяща за сух тип почистване. В зависимост от почистваната повърхност, нейната ефективност спада в различни класове а именно: При почистване на килими – Клас C; При почистване на твърди подови повърхоности – клас А; По отношение на праховите емисии, този уред спада в енергиен клас B. Телескопичната и тръба позволява да почистите лесно и удобно дори трудно достижими участъци от вашия дом.

Аксесоари

Освен много ефективна, тази прахосмукачка разполага и с допълнителни аксесоари, за да улесни максимално почистването на вашия дом. Тя разполага с дюза 2 в 1 за тесни пространства и четка за прах. По този начин вие можете да почистите лесно, дори труднодостъпните места във вашия дом.

Технически спецификации

Капацитетът на прахосмукачката е 2,2л. Това позволява лесното почистване на голяма площ от вашия дом, без да се налага честото почистване на контейнера за прах. Мощността и на почистване от 750 W, гарантира че вашия дом ще блести от чистота, като дори силно замърсените и запрашени участъци, ще бъдат ефективно почистени. Дължината на кабела от 4,5м. е изключително улесняват, защото не е необходимо да местите прахосмукачката от контакт в контакт, за да почистите по-голяма площ от вашето жилище. Ниските и нива на шум от едва 75dB, гарантират, че уреда няма да ви смущава със силни и дразнещи шумове при своята работа.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате многофункционален и ефекасен помощник при поддържането на безупречната чистота във вашия дом, то прахосмукачка без торба Heinner HVC-V750BL е идеалният продукт за вас. С висока ефективност и мощна всмуквателна способност, тя ще почисти дори най-фините прахови частици във вашия дом.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password