Heinner HSWM-AD65BL - Виж цената

Ревю на Heinner HSWM-AD65BL

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Heinner HSWM-AD65BL

Искате ли вашите любими дрехи да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Полуавтоматична пералня Heinner HSWM-AD65BL, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази цветовете им богати и наситени.

Heinner HSWM-AD65BLВиж цената за днес

Heinner HSWM-AD65BL Review

Памук – с помощта на иновативните функции на вашата пералня машина, вие можете да изпирате вашите дрехи от деликатни памучни материи при 20,40,60 и 90 градуса. По този начин, тя се грижи за премахването дори на най-упоритите петна, като същевременно запазва памучната материя мека и качествена.

Виж още: Ревю на Heinner HSWM-AD84BL

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. 

Размери

Пералнята разполага с изключително удобни и практични размери от 44.8 х 88.5 х 76.1 cм (ДхШхВ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Нашето мнение за продукта

Тя гарантирано ще изпере дори най-упоритите петна от вашите дрехи в дълбочина, като същевременно ще запази техните материи качествени и меки, дори след многократни изпирания. Изглеждайте винаги стилни, с безупречно чисти дрехи със свеж аромат с помощта на тази иновативна пералня машина. Полуавтоматична пералня Heinner HSWM-AD65BL със сигурност ще се превърне във верен помощник в борбата с петната на всяка спретната домакиня.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password