Heinner HSWM-84WH - Виж цената

Ревю на Heinner HSWM-84WH

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Heinner HSWM-84WH

Искате ли вашите любими дрехи да бъдат запазени качествени и меки, независимо от многократните изпирания на които ще бъдат подложени? Ние имаме точния уред за вас! Полуавтоматична пералня Heinner HSWM-84WH, ще осигури перфектното изпиране на вашите любими дрехи, като същевременно ще запази цветовете им богати и наситени.

Heinner HSWM-84WHВиж цената за днес

Heinner HSWM-84WH Review

Памук – с помощта на иновативните функции на вашата пералня машина, вие можете да изпирате вашите дрехи от деликатни памучни материи при 20,40,60 и 90 градуса. По този начин, тя се грижи за премахването дори на най-упоритите петна, като същевременно запазва памучната материя мека и качествена.

Виж още: Ревю на Electrolux EW6T4262l

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен. Решена в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. 

Размери

Пералнята разполага с изключително удобни и практични размери от 48.5 х 82.7 х 88.5 cм (ДхШхВ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Скоростта на въртене от 1320об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С ниските си нива на шум, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. С капацитета си от 8 кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Нашето мнение за продукта

Тя гарантирано ще изпере дори най-упоритите петна от вашите дрехи в дълбочина, като същевременно ще запази техните материи качествени и меки, дори след многократни изпирания. Изглеждайте винаги стилни, с безупречно чисти дрехи със свеж аромат с помощта на тази иновативна пералня машина. Полуавтоматична пералня Heinner HSWM-84WH със сигурност ще се превърне във верен помощник в борбата с петната на всяка спретната домакиня.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password