Ревю на Heinner HSJ-200X

Heinner HSJ-200X

Heinner HSJ-200X е сокоизтисквачка за плодове, която предлага изключително удобство и високо качество на изтискане на сок. Този модел е разработен с оглед на потребителите, които търсят ефективност, удобство и здравословен начин на живот. Със своята компактна и стилна форма, както и с мощността си от 200 вата, Heinner HSJ-200X е идеалният избор за всеки, който иска да се наслаждава на вкусни и здравословни плодови сокове, без да прави компромис с качеството и удобството.

Heinner HSJ-200X

Виж цената за днес

Heinner HSJ-200X: Характеристики

Сокоизтисквачката Heinner HSJ-200X е висококачествен уред, който осигурява ефективно изтискване на сок от плодове и зеленчуци. Този модел се отличава с мощност от 200 вата и работи със скорост от 75 оборота в минута, което позволява да се извлече максимално количество сок, запазвайки естествените витамини и минерали.

Heinner HSJ-200X има дължина на тръбата от 80 мм, което улеснява подаването на големи плодове и зеленчуци без предварително нарязване. Контейнерите за сок и пулпа са без BPA, което гарантира, че сокът ще бъде безопасен и здравословен за консумация. Реверсивната функция на уреда позволява да се предотврати засядането на плодове и зеленчуци, като гарантира безпроблемната работа на сокоизтисквачката.

Уредът разполага с DC мотор, който работи със скорост от 75 оборота в минута, осигурявайки ефективно изтискване на сока. Ситото е изработено от неръждаема стомана (Inox), което гарантира дълготрайност и лесно почистване. Капацитетът на контейнера за сок е 600 мл, а този за пулпа също е 600 мл, което позволява да се приготвят големи количества сок наведнъж.

Heinner HSJ-200X е снабден със защита от прегряване, която предпазва уреда от повреда при продължителна употреба. В комплекта са включени четка за почистване и контейнер за отпадъци, което улеснява поддръжката на сокоизтисквачката. Устройството има система против плъзгане и система за безопасност, което гарантира стабилност и сигурност при употреба.

Цветът на Heinner HSJ-200X е сребрист, което придава елегантен и стилен вид на уреда. Oбемът на отделението за сок и отпадък е по 0.6 литра. Нивото на шум е 85 dB, което го прави доста тихо устройство в сравнение с други модели на пазара. Размерите на сокоизтисквачката включват диаметър на тръбичката от 80 мм, което позволява лесно подаване на големи плодове и зеленчуци.

Heinner HSJ-200X: Мнение за продукта

Обобщавайки, сокоизтисквачката за плодове Heinner HSJ-200X е мощен, удобен и здравословен начин за приготвяне на плодови сокове. С нея можете да се наслаждавате на свежи и вкусни сокове, без да се притеснявате за добавени консерванти или изкуствени вещества. Този модел е идеалният избор за тези, които искат да поддържат здравословен начин на живот и да се наслаждават на висококачествени сокове, без да се налага да правят компромис с удобството и качеството на изтискане.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo