Heinner HSBS-H430NFBK+ - Виж цената

Ревю на Heinner HSBS-H430NFBK+

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Heinner HSBS-H430NFBK+ 

Държите на най-висок клас електроуреди. За вас качеството е приоритет. Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви представим точния продукт за вас. Със стилен дизайн и цвят решен в класическо черно, Двукрилен хладилник Side by side Heinner HSBS-H430NFBK+ е точният избор за всеки стилен дом. С енергиен клас А+, технология No Frost и изключително големият си капацитет на обем, той е подходящ за по-големите семейства, както и за тези от вас, които просто обичат да имат запас от свежи продукти в своя хладилник.

Heinner HSBS-H430NFBK+Виж цената за днес

Heinner HSBS-H430NFBK+ Review

Супер замразяване – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо. Уреди с функция Super-freeze автоматично изключват функцията веднага след достигане на желаната температура. Това предотвратява загубата на енергия.

Регулируем термостат – Охлаждащата система работи безупречно с минимална консумация на енергия. Регулируемият термостат е поставен на удобно място, така че температурата в хладилника може да бъде ръчно регулирана, като по този начин се предотвратява възможността за задействането му по погрешка на потребителя.

Система за сигнализиране за отворена врата – ако случайно забравите да затворите вратата на вашия хладилен уред, вие ще бъдете предупредени чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата в уреда и развалянето на съхраняваните хранителни продукти.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Виж още: Ревю на Midea HC-515WEN

Дизайн

Двукрилен хладилник Side by side Heinner HSBS-H430NFBK+ разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в класически черен цвят със стъклено покритие, този уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Вграденият сензорен екран в предната част на уреда е финалният щрих за перфектния завършек на неговата стилна и класна визия! Той би паснал перфектно във всяка модерна и изискано обзаведена кухня!

Размери

Размерите на този охладителен уред са 90 х 59.5 х 177см. Това го прави удобен и практичен за поставяне в по-големите кухни като гарантирано ще пасне перфектно в наличното ви пространство.

Технически характеристики

Двукрилен хладилник Side by side Heinner HSBS-H430NFBK+ разполага с енергиен клас А+, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. Също така, този уред разполага с No Frost технология, която предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника като по този начин запазва хранителните продукти свежи и качествени за по-дълго време, а почистването му е по-лесно от всякога без нуждата от предварително размразяване! Освен много ефективен, този хладилник е и много енергономичен с годишен разход на електроенергия от едва 358 kWh. Климатичният клас, съм който спада уреда е ST, а охладителният агент, с който разполага е R600a. Също така, хладилникът разполага с възможност за автономна работа без ток до 10ч. По този начин ниските нива на температурата в уреда се поддържат, за да се запазят продуктите ви свежи, дори когато е възникнал проблем с електрозахранването.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ обем от 291л както и с 3 рафта от стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване. Също така, хладилника разполага със специално отделение, предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 138л. като разполага с 6 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни. Неговата система за размразяване също е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вашето фризерно отделение. Капацитетът му на замразяване е 10кг за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Двукрилен хладилник Side by side Heinner HSBS-H430NFBK+ гарантирано ще осигури перфектните температурни условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Наслаждавайте се на винаги пресни, свежи и качествени храни, на една ръка разстояние във вашия дом, а именно във вашия нов двукрилен хладилник Side by side Heinner HSBS-H430NFBK+!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password