Ревю на Heinner HPM-1500XMC-V2

Heinner HPM-1500XMC-V2

Ако обичате да приготвяте вкусни домашни кремове, торти или тестени изделия и имате нужда от уред, който да смесва добре всички необходими съставки, то планетарен миксер Heinner Master Collection HPM-1500XMC-V2 е точният избор за вас. С висока мощност, 6 степени на скорост и висококачествена конструкция, този миксер ще забърка всяка желана от вас смес – бързо, лесно и удобно.

Heinner HPM-1500XMC-V2Виж цената за днес

Функции

Елипсовидно движение – планетарното смесване и елипсовидно движение, позволява да бъдат достигнати всички ъгли на купата, за да могат съставките да се смесят добре и да не остава продукт по стените на купата.

Система за безопасност – тази система гарантира безопасната работа на уреда. Той стартира своя работен процес, само ако всички елементи са поставени правилно и капакът е плътно затворен.

Система против хлъзгане – тази система е създадена за максимална опора на уреда. Независимо от скоростта и смесваните съставки, няма опасност той да се хлъзга по кухненския плот.

Дизайн и характеристики

Дизайнът на миксера е модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, той ще пасне във всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. Материалът на корпуса е от лят алуминий, което гарантира стабилността, високата производителност и дългия експлоатационен период на уреда.

С мощност от 1500W, захранващо напрежение 240V и 6 степени на скорост – миксера ще ви позволи да приготвяте любимите си храни и сладкиши – бързо, лесно и удобно. Той разполага още с тел от неръждаема стомана, кука и бъркалка от лят алуминий. Те ще ви позволят да разбъркате всяка консистенция добре – от белтъци на пяна, през твърдо тесто до хомогенни смеси за сладкиши. Купата от неръждаема стомана е подходящя за приготвянето на всякакъв вид смеси, а големият и капацитет от 5.5л, ще ви позволи да приготвите голямо количество от желаната смес, без необходимостта от повторно зареждане с прдукти.

Виж още: Най-добрите миксери

Заключение 

Нов, мощен и високо производителен – планетарен миксер Heinner Master Collection HPM-1500XMC-V2 ще приготви всяка желана от вас смес бързо, лесно и удобно. Независимо дали искате да разбиете белтъци на пяна, да приготвите тесто за хляб или хомогенна смес за любимия ви кекс – просто сложете съставките в голямата 5,5л купа от неръждаема стомана и миксера ще свърши цялата работа вместо вас.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo