Heinner HHPD-V804A++ - Виж цената

Ревю на Heinner HHPD-V804A++

Ревюта Сушилни
9

Рейтинг

Heinner HHPD-V804A++

Държите ли на перфектното качество на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат винаги искрящо чисти, със свеж аромат и запазени наситени цветове? А омръзна ли ви да чакате с дни, за да бъдат напълно сухи, след тяхното изпиране? Ние имаме точният продукт за вас! Сушилня с термопомпа Heinner HHPD-V804A++ с енергиен клас А++ и интегрирани някои от най-иновативните технологии при сушилните, този иновативен уред, ще изсуши перфектно вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи за запазването на тяхното качество и мекота.

Heinner HHPD-V804A++Виж цената за днес

Heinner HHPD-V804A++ Review

Sport – създателите на сушилнята от Heinner, са се погрижили и за тези от вас, за които спортът е ежедневие, хоби или начин за релаксация след напрегнатата работна седмица. Благодарение на програмата за изсушаване на вашата спортна екипировка, тя е безупречно чиста и суха, без да променя качеството на своята изработка.

Baby Care – Запазете дрехите меки, а качеството на тъканите непокътнато. Идеално решение за тези от вас, които имат малчугани у дома и знаят, че грижата за тяхната деликатна кожа е от изключително важно значение е програмата за изсушаване на деликатните бебешки дрешки. Те са напълно сухи, за кратък период от време, а бактериите и микробите, образуващи се в материите, са напълно унищожени.

Отложен старт – благодарение на тази функция, вие можете да зададете желаната програма и изсушаващ режим на вашата нова сушилня, а тя да стартира своята работа в удобен за вас час.

Виж още: Ревю на Candy S-Line CS C8DG-S

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Контролното табло в горната част на уреда, както и черната рамка на люка на барабана, придават изключително модерна и стилна визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Тази сушилня Heinner разполага с изключително удобни и практични размери от 60.9 х 59.6 х 84.5 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 66dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, сушилнята е и много енергономична с консумация на енергия при стандартна програма от едва 2.56 kWh.

Програми и Функции и защита

Сушилнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции като Отложен старт, Цветно осветление, Селектор на нивото за сушене, Завъртане на барабана в двете посоки, Заключване за деца, Тиха работа, Индикатор за почистване на филтъра, Индикатор за пълен резервоар на вода, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина. Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – тя има подходяща изсушаваща програма за всички тях. 

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн и множество интегрирани модерни функции, Heinner HHPD-V804A++ е идеалното решение за тези от вас, които държат на безупречната си визия във всеки момент от своето ежедневие. Независимо от вида на материите на вашите любими облекла, тази сушилня ще се погрижи за тяхното изсушаване, като същевременно ще запази качеството както на техните материи.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password