Heinner HEM-250 - Виж цената

Ревю на Heinner HEM-250

Еспресо машини Ревюта
8

Рейтинг

Heinner HEM-250

Обичате денят ви да започва с голяма чаша вкусно и ароматно кафе? Ободряващата напитка неминуемо присъства във вашето ежедневие? Искате кафе-машина, която приготвя кафе с плътна пяна и невероятен аромат? Вие сте на правилното място! Днес ще ви представим еспресо машина Heinner Soft Cream HEM-250, която ще ви даде възможността да се наслаждавате на любимата си напитка, запазвайки нейният аромат и вкусови качества за едно невероятно сетивно изживяване на вашите вкусови предпочитания.

Heinner HEM-250Виж цената за днес

Heinner HEM-250 Review

Помпа с налягане 15 бара –благодарение на високото налягане, еспресо машината ви предоставя възможността да се насладите на аромата на току що смляно кафе, с което да си приготвите еспресо или капучино с плътен каймак и кремообразна текстура.

Опции за приготвяне: еспресо и капучино – независимо дали сте любители на силното и ароматно еспресо или на освежаващия и мек вкус на капучиното, с тази кафе машина вие можете да приготвяте и двете напитки с ненадминато качество на аромат и вкус.

Виж още: Ревю на Electrolux EEA111

Дизайн

Дизайнът на еспресо машината е модерен и стилен. Решена в комбинация от черен и сребрист цвят, тя ще пасне перфектно във всяка модерна кухня. Контролните бутони, поставени в предната част на уреда, допринасят както за лесната му и удобна употреба, така и за перфектния завършек на модерната му визия.

Размери

Уреда е с удобни и практични размери и е с тегло от едва 3.7кг. Това го прави лесен и удобен за поставяне както в големите и просторни кухни, така и в по-малките и по-практични, като гарантирано машината не би заемала голяма част от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази еспресо машина е с мощност от от 1050W и има налягане от 15 бара, което е достатъчно, за да се получи вкуса на прясно смляно кафе. Тя може да бъде зареждана със всеки вид смляно кафе, което ви дава избор от широка гама продукти, за приготвянето на любимата ви сутрешна напитка.

Функции

Еспресо машината е автоматична и може да произвежда няколко вида кафе, като например еспресо или капучино. Отдясно ще намерите устройство за разпенване на мляко, което ви осигурява кремообразна пяна, която ще ви даде чудесен вкус. Резервоарът има капацитет от 1 литър, достатъчно, за да подготви няколко чаши, без да се замисляте за допълването му. Подвижната тава и мобилният резервоар за вода, с които разполага машината я правят лесна и удобна за почистване и поддръжка.

Нашето мнение за продукта

Еспресо машината Heinner Soft Cream HEM-250ще приготви вашето кафе в невероятно пухкава пяна и завладяващ аромат. Започнете деня си с ароматно и вкусно кафе – защото от всички лакомства на масата, кафето е най-ценното от тях. Животът е кратък – насладете се на кафето си!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password