Heinner HEM-1100BK - Виж цената

Ревю на Heinner HEM-1100BK

Еспресо машини Ревюта
9

Рейтинг

Heinner HEM-1100BK

Времето, когато кафето се приготвяше на ръка, в кафеварка или джезве, отдавна отмина. Днес, на дневен ред са мултифункционалните домакински уреди, които са верни помощници в приготвянето на любимата ви кофеинова напитка. Точно такъв продукт е и еспресо машина Heinner HEM-1100BK. Със стилен дизайн и набор от функции, вие имате възможността да приготвите любимото си кафе точно такова, каквото го предпочитате.

Heinner HEM-1100BKВиж цената за днес

Heinner HEM-1100BK Review

Помпа с налягане 15 бара –благодарение на високото налягане, еспресо машината ви предоставя възможността да се насладите на аромата на току що смляно кафе, с което да си приготвите еспресо или капучино с плътен каймак и кремообразна текстура.

Опции за приготвяне: еспресо и капучино – независимо дали сте любители на силното и ароматно еспресо или на освежаващия и мек вкус на капучиното, с тази кафе машина вие можете да приготвяте и двете напитки с ненадминато качество на аромат и вкус.

Термометър отпред – тази модерна машина е оборудвана с термометър в предната си част, който показва температурата на водата. По този начин, вие знаете кога водата е достатъчно добре загрята, да приготвите чаша от любимата си гореща напитка.

Виж още: Ревю на Krups EA8250PE

Дизайн

Дизайнът на еспресо машината е модерен и стилен. Решена в комбинация от черен и сребрист цвят, тя ще пасне перфектно във всяка модерна кухня. Термометърът за вода, поставен в предната част на уреда и решен в ретро стил, придава перфектен завършек на нейната впечатляваща визия.

Размери

Уреда е с удобни и практични размери и би паснал идеално във всяка кухня, като няма да отнема голяма част от пространството, с което разполагате.

Характеристики

Тази еспресо машина е с мощност от от 1100W и има налягане от 15 бара, което е достатъчно, за да се получи вкуса на прясно смляно кафе. Освен това, двойният филтър от инокс ви позволява да приготвяте 2 кафета едновременно, които гарантирано ще бъдат по-ароматни и по-силни от стандартното.

Функции

Еспресо машината е автоматична и може да произвежда няколко вида кафе, като например еспресо или капучино. Отдясно ще намерите устройство за разпенване на мляко, което ви осигурява кремообразна пяна, която ще ви даде чудесен вкус. Можете да приготвите 2 чаши кафе по едно и също време, което означава, че ако имате гости, няма да ви се налага да чакате твърде дълго, за да се насладите на вкусната напитка. Резервоарът има капацитет от 1 литър, достатъчно, за да подготви няколко чаши, без да се замисляте за допълването му.

Нашето мнение за продукта

Плътен вкус в комбинация с наситен аромат и всичко това събрано в една чаша кафе. Тези от вас, за които всяка глътка кафе е истинско удоволствие, ще оценят високото качество при приготвянето му. Насладете се на всяка чаша кафе в компанията на близките си и със сигурност дните ще бъдат по-красиви.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password