Ревю на Heinner HDW-BI4506IE++

Heinner HDW-BI4506IE++

Съдомиялната за вграждане Heinner HDW-BI4506IE++ е един от най-новите модели на марката Heinner. Тя е снабдена с най-новите технологии и функции, които я правят изключително удобна и ефективна за почистване на съдове. В това ревю ще разгледаме нейните характеристики, предимства недостатъци.

Heinner HDW-BI4506IE++ - Review-bg

Виж цената за днес

Heinner HDW-BI4506IE++: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната за вграждане Heinner HDW-BI4506IE++ е снабдена с много полезни функции, които я правят изключително удобна и ефективна за почистване на съдове. Един от ключовите й предимства е голямият й капацитет от 10 комплекта, което я прави перфектна за по-големи домакинства или за честото използване на съдомиялната.

Съдомиялната има 6 програми за почистване на различни видове съдове, включително и еко програма, която е икономична и екологична. Half load функцията позволява да се използва съдомиялната само за половин капацитет, като така се пестят енергия и вода.

Heinner HDW-BI4506IE++ е снабдена с Aquastop, който предпазва от протичане на вода, а LED дисплеят и електронното управление правят работата с нея много лесна и удобна. Горната кошница е регулируема по височина и има поставка за прибори за хранене, което прави зареждането на съдовете много удобно.

Съдомиялната има индикатори за сол и разтвор за изплакване, както и звуков сигнал в края на програмата. Програмата Hygene 70 °C е идеална за почистване на съдове, като се унищожават бактерии и микроби.

Повторното измиване и функцията за дезинфекция гарантират, че съдовете ви са напъно чисти и хигиенични. Съдомиялната има и еко програма, която е по-икономична и екологична, както и интензивна програма за почистване на много замърсени съдове. Бързата програма е удобна, когато имате ограничено време, а функцията за защита от протичане предпазва от нежелани инциденти.

Звукът при завършване на програмата и индикаторът за презареждане със сол гарантират, че винаги ще знаете кога програмата е приключила и кога е необходимо да добавите повече сол. Отложеният старт е удобна функция, която ви позволява да зададете времето, в което съдомиялната да започне да работи, когато ви е удобно.

Цикълът с половин зареждане е много полезен, когато имате малко количество съдове, като така можете да пестите енергия и вода. Подвижният горен рафт гарантира, че можете да заредите и почистите големи и необичайни по форма съдове.

Нивото на шум е 52 dB, което я прави доста тиха и не тревожна за околните. Енергийната й консумация е 1.65 kWh на цикъл, което може да бъде сравнително високо, но това зависи от програмата, която използвате. Консумацията й на вода е 11 литра на цикъл, което е малко повече от средното за съдомиялни на този размер.

Относно размерите, височината й е 82 см, което е стандартна височина за вградени съдомиялни. Ширината й е 44.8 см и дълбочината й е 55 см, което я прави достатъчно компактна, за да може да се вгради в повечето кухненски шкафове. Теглото й е 32 кг, което може да изисква помощ за инсталацията й.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Heinner HDW-BI4506IE++: Мнение за продукта

Съдомиялната за вграждане Heinner HDW-BI4506IE++ е удобна, функционална и ефективна. Тя има голям капацитет и множество програми за почистване на различни видове съдове. Изключително е лесна за работа и има много полезни функции.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo