Heinner HCFD-H300XA+ - Виж цената

Ревю на Heinner HCFD-H300XA+

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

 Heinner HCFD-H300XA+ 

Искате ли нов хладилник, който да запазва хранителните ви продукти свежи за по-дълго време? Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Heinner HCFD-H300XA+ разполага с достатъчно пространство за съхранение, като спомага за запазването на вашите хранителни продукти в прясно състояние за дълго време.

Heinner HCFD-H300XA+Виж цената за днес

Heinner HCFD-H300XA+ Review

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

LED осветление – Освен перфектно осветление, LED лампата излъчва минимално количество топлина като гарантиано няма да повлияе на температурата във вашия хладилник, за да се запази храната свежа и качествена.

Виж още: Ревю на Whirlpool BSNF 9151 OX

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, той би паснал идеално във всеки дом и кухня. Вграденият сензорен екран в предната част на уреда, придава стилен завършек на неговата модерна визия.

Размери

Уреда е с размери от 69 х 63.5 х 186см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и по-практични кухни.

Технически характеристики

С общ обем от 300л и и енергиен клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С минимален годишен разход на електроенергия, този хладилник гаранира, че няма да повиши разходите ви за електроенергия.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 185л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло. По този начин вие разполагате максимално с мястото върху рафтовете в хладилната част на вашия уред.

Фризер

Фризерът е с обем от 115л, с 2 отделения за съхранение, които могат да се изваждат напълно, така че да имате бърз и лесен достъп до любимите ви замразени храни.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Heinner HCFD-H300XA+ е изключително практичен и ефективен домашен охладителен уред. Той гарантирано ще осигури най-добрите температурни нива за съхранението на вашите любими хранителни продукти, като ще ги запази свежи и качествени за по-дълго време. Похапвайте с удоволствие от вашите любими храни, които се намират на една ръка разстояние във вашата кухня – точно във вашия нов охладителен уред.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password