Ревю на Heinner HCD-V804B

Heinner HCD-V804B 

Heinner HCD-V804B е нова, модерна сушилня, която работи на основата на конденз и разполага с капацитет на зареждане от 8 кг. Това прави уреда достатъчно просторен за цяло семейство, като същевременно е добро предложение за родители с малки деца, чиито дрехи се замърсяват много лесно и се нуждаят от често изпиране. За да не се налага да чакате твърде дълго, дрехите ви да са сухи и готови за повторно носене, то сушилня Heinner HCD-V804B се оказва най-доброто решение за вашето домакинство.

Виж цената за днес

Характеристики

Heinner HCD-V804B е кондензационна сушилня със предно зареждане, дясно отваряне на люка и размери от 60.9х59.6х84.5см (ДхШхВ). Корпусът и от неръждаема стомана, позволява уреда да бъде поставен дори в банята, където има висок % влажност на въздуха, без да има опасност от появата на ръжда по нея. Уредът се управлява чрез дигитален дисплей, поставен в предната му част, като е оборудван с 15 програми, подходящи за изсушаването на всеки тип тъкани. Освен това, сушилнята спада в eнергиен клас B от гама A+++ до D, което гарантира нейната висока ефективност по време на работа.

Технически спецификации

Сушилнята е с капацитет на зареждане от 8кг., като барабанът е достатъчно голям, за да сушите в него дори обемисти завивки, спално бельо, якета и по-обемисти пуловери. Тя е с електрическо захранване с консумация на енергия при стандартна програма от 2.56 kWh. Освен това, уреда е много тих при своята работа с ниво на шум от 66 dB.

Функции

Сушилня Heinner HCD-V804B разполага с множество функции (Цветно осветление, Заключване за деца, Отложен старт, Селектор на нивото за сушене, Завъртане на барабана в двете посоки, Тиха работа, Индикатор за почистване на филтъра). Тези функции ще се погрижат за още по-безпроблемната и ефективна работа на вашата сушилня.

Програми

Продължително сушене памук – тази програма е подходяща за дебели тъкани, с много слоеве като памучни кърпи, чаршафи, калъфки за възглавници, халати, при висока температура, така че в края на цикъла на сушене, те да бъдат напълно сухи.

Памук – препоръчва се за памучна пижама, бельо, покривки – деликатни памучни материи.

Сушене на памук за гладене – при тази програма, дрехите остават леко влажни в края на цикъла на сушене, така че да можете да ги изгладите по-лесно.

Синтетика – дрехи от синтетични материи като тениски, блузи, ризи, могат да се сушат при по-ниска температура, така че тъканите да не бъдат засегнати, а дрехите да бъдат напълно сухи.

Синтетично сушене за гладене – подходящо е за дрехи от синтетика, които се изсушават при по-ниска температура и остават влажни в края на програмата, за да можете да ги изгладите максимално лесно.

Деликатни – препоръчва се за тънки дрехи като ризи, блузи, копринени материи и пр., като изсушаващия цикъл се извършва при по-ниска температура, така че качеството на тъканите да не бъде повредено.

Време за изсушаване – за да достигнете желаното ниво на сушене при ниска температура, можете да използвате времевите програми от 10 минути до 180 минути. Независимо от достигнатото ниво на сушене, програмата за сушене може да се прекъсне по всяко желано време.

Бебешки – тази програма е предназначена за деликатните бебешки дрехи, така че тъканите им да останат меки и да не дразнят чувствителната бебешка кожа.

Юргани – Тази програма е предназначена за изсушаване на дебели юргани, така че само за няколко часа да бъдат напълно сухи и готови за използване.

Спортни – програмата може да се използва за сушенето на синтетично спортно облеко като клинове, тениски и пр., като сушенето се извършва на по-ниска температура, за да може облеклата да запазят еластичността и качеството на материите си.

Смесени – можете да изсушавате едновременно дрехи от памучни и синтетични материи в един общ изсушаващ цикъл.
Освежаване на вълна – програмата помага за премахване на излишната вода след изпиране, като използва ниски температури и плавни движения на барабана.

Refresh – тази програма освежава тъканите на дрехите за 10 минути, без да използва топлина.

Express 20′ – при тази програма, могат да се добавят до 2кг памучни дрехи, които ще бъдат изсушени чрез високоскоростно въртене на барабана само за 29 минути.

12′ ризи – 2-3 ризи, могат да бъдат напълно изсушени и готови за гладене само за 12 минути.

Виж още: Най-добрите сушилни

В заключение

Сушилня Heinner HCD-V804B е оборудвана с някои от най-модерните функции и технологии на пазара. Тя е подходяща за използване на 2 до 3 пъти седмично, тъй като има малко по-висока консумация на електроенергия от останалите модели на пазара. Въпреки това, сушилнята ще се погрижи за изсушаването на всички ваши дрехи, независимо от техните материи.

Виж цената за днес

4.3/5 - (6 votes)
Review-bg.com
Logo