Ревю на Heinner HC-V286F+

Heinner HC-V286F+

Този хладилник с фризер Heinner HC-V286F+ ви позволява да купувате и съхранявате храна в насипно състояние. Той е оборудван с механизирано управление и регулируем термостат. Светодиодното осветление улеснява намирането на нещата в хладилника, а функцията за бързо замразяване, охлажда бързо вътрешността след отварянето му.

Heinner HC-V286F+

Виж цената за днес

Heinner HC-V286F+: Характеристики, функции и технологии

Heinner HC-V286F+ е от енергиен клас F, така че използва по-малко енергия от други хладилници. Общата му вместимост е 288 литра. Уредът има механично управление с регулируем термостат, което означава, че можете да настроите температурата според вашите предпочитания. Той се предлага и с функция за бързо замразяване, благодарение на която замразяването на храни и напитки става много по-бързо от обикновено.

Този хладилник има и 3 стъклени рафта за хладилника и 3 чекмеджета за фризера. Чекмеджетата са чудесни, защото ви позволяват да организирате нещата по-лесно, отколкото ако всичко е просто натъпкано на един рафт.

Хладилникът Heinner HC-V286F+ има вътрешна LED светлина, така че можете да виждате всичко в хладилника си през нощта, без да се налага да включвате осветление! Освен това той работи изключително тихо – само 40 децибела!

Този модел има и отделение за зеленчуци и плодове, така че можете лесно да ги съхранявате, без да се притеснявате, че ще се развалят. Също така има поставка за яйца, както и тава за лед.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Heinner HC-V286F+: Мнение за продукта

Мисля, че това е чудесен хладилник. Той има много място за съхранение и е енергийно ефективен, което е чудесно за околната среда. Фризерната част също е много просторна, което е важно за мен, защото обичам да купувам на едро и да замразявам нещата, за да издържат по-дълго.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo