Ревю на Heinner HC-V286E++

Heinner HC-V286E++

Heinner HC-V286E++ е отличен хладилник с фризер с модерен дизайн и елегантно покритие. Ако искате да получите отлично съотношение цена-качество, не забравяйте да проследите цялата информация, представена в тази статия, и не пропускайте нито една подробност.

Heinner HC-V286E++

Виж цената за днес

Heinner HC-V286E++: Характеристики, функции и технологии

Това е страхотен хладилник с фризер от Heinner. Общата му вместимост е 286 литра, което е повече от достатъчно, за да побере цялата храна, от която се нуждаете. Хладилникът има 3 стъклени рафта и 3 чекмеджета за фризера, така че можете да съхранявате цялата си храна организирано. Функцията за бързо замразяване означава, че можете бързо да охладите фризерното отделение, за да замразите бързо нови продукти.

Heinner HC-V286E++ използва по-малко енергия от повечето хладилници, като годишната консумация на енергия е 224 kWh. Това го прави енергийно ефективен и екологичен! Освен това е невероятно тих – само 40 dB, така че няма да бъдете обезпокоявани от никакви шумове, когато се опитвате да се отпуснете вечер.

Системата за охлаждане FrostLess запазва храната ви свежа за по-дълго време, като предотвратява натрупването на лед върху изпарителната плоча в отделението на хладилника (това може да е проблем при по-старите модели).

Този модел има обръщаща се врата, така че лесно да го впишете във всяко кухненско оформление, без да се налага да пренареждате нищо или да използвате излишно допълнително пространство.

Heinner HC-V286E++ е с ширина 54 см, дълбочина 59,5 см и височина 180 см. Тежи 52 кг, което го прави лесен за преместване, когато е необходимо.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Heinner HC-V286E++: Мнение за продукта

Въпреки че не може да побере толкова много продукти, колкото други хладилници от този клас, той е изключително тих. Този продукт може да струва много по-малко от подобни хладилници, но ви гарантира същото качество.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo